A ja uważam, że p. Staszek tym wyjściem z koalicji próbuje przykryć podwyżkę jaką sobie przyznał. Panie Staszku, przy urnach będę pamiętał o Panskiej podwyżce. Mojego głosu Pan nie dostanie.
Troszkę mnie to dziwi bo Pan Mariusz już latami jest radnym i raptem teraz takie cudowne nawrócenie olśniło go po latach
"- Pan Prezydent zadzwonił do mnie i poinformował oficjalnie, że zapoznał się z moimi postulatami i (jak stwierdził) mój i jego czas jest zbyt cenny, aby marnować go na spotkanie. Oświadczył również, że jest Włodarzem całego miasta i wszystkie problemy mieszkańców są mu dobrze znane. Szkoda, że do spotkania nie doszło, ponieważ oprócz wniosków mieszkańców, miałem jeszcze szereg pytań dotyczących budżetu. "
Czyżby już rozpoczął kampanię przed kolejnymi wyborami? Ludzie chętniej głosują na niepokornych bo są bardziej widoczni i o nich się mówi.
Fajnie to wygląda na stronie głównej:
"Mariusz Staszek wystąpił z klubu radnych „Razem dla Piotrkowa”. Czy zmieni się układ sił?
A obok: "Bóbr z Koła już na wolności"
Jeśli pójdzie do Pisiorów to stracony bo oni są już passe, starzy i niemodni. Szkoda chłopa.
I tak nic się nie zmieni,piotrkowską rade miasta toczy gangrena,a po polsku to TWA !
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!