Nie wiem skąd ci ludzie się biorą,nie wiem co oni biorą ale dlaczego już psują najmłodsze społeczeństwo?
I pomysleć, że większość wypisujących te brednie na forum ma zony, dziewczyny, córki lub nawet wnuczki a każdy ma matkę. Pogratulować im synów, mężów, dziadków i chłopaków - którym marzy się postawienie domu, posadzenie domu i spłodzenie syna pod warunkiem, że kobieta będzie tam sprzatać, podlewać i wychowywać. Praktycznie każdy udaje, że nie wie o co chodzi bo kobiety powinny byc zadowolone z faktu, że mogą mężczyźnie usługiwac -prac, sprzatać, prasować itp. Tacy jesteście pewni, że wasze matki cieszyły się, że to robią często po normalnej pracy?czy wasze babcie cieszyły się, że zajmują się czesto dzien w dzien wnukami bez czasu na odpoczynek?To nie jest kwestia feminizmu i aborcji jak sobie tłumaczycie to kwestia braku szacunku dla kobiet i ich pracy.
Zdjecie numer 11,,,co na to wszyscy katolicy ktorzy byli na tym show?
Tak jak niektórzy się śmieją z Korwina, że jego wyborcy dopiero gimnazjum kończą, tak tutaj też można się śmiać tyle że w drugą stronę. Średnia wieku przynajmniej 55 lat. Kabaret.
Na szczęście te osoby reprezentują jakąś marginalną część społeczeństwa. ;)
Kilkaset osób. Ktoś tu ma delikatny problem z szacowaniem ;)
Na tej manifestacji same babcie,o co im chodzi. Żadna z nich już nie urodzi,gdzie są młode dziewczyny nie widać ich.
Jakiś chłopaczek w okularkach i reszta to oddział geriatryczny domagający się jakichś dziwnych postulatów normalnie ręce opadają.
Szkoda że ten portal jest tak bardzo stronniczy. Pisze że osoby komentujące czynią to na swoją odpowiedzialność - dlaczego blokujecie komentarze???
A ja jestem pewna że Ci najbardziej wrednie komentujacy doświadcza kiedyś tego z czego obecnie szydza i tego im zycze
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!