metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Lutek ~Lutek (Gość)09.03.2017 13:02

Nie na temat .Gdzie Sklave?
Chory czy internet odcięli.

22

97-300 97-300ranga09.03.2017 08:08

Tzw . feministki wzięły na sztandary temat aborcji i antykoncepcji, zupełnie tak jakby kwestie związane z prokreacją, tudzież „prawami reprodukcyjnymi”, jak zwykły mawiać samozwańcze księżniczki-rzeczniczki wszystkich kobiet, stanowiły główny temat zainteresowania przedstawicielek płci pięknej.Mijają się z prawdą.

1112

Bronek! ~Bronek! (Gość)09.03.2017 08:30

Ty też jesteś kobietą? Tak jak Curie-Skłodowska?

61

Luiza de`Foch ~Luiza de`Foch (Gość)09.03.2017 08:31

Proszę zwrócić uwagę jakich zwrotów w komentarzach używają zwolennicy tego protestu, a jakich osoby krytykujące go. Kto używa więcej konkretnych argumentów, a kto wulgaryzmów i słów obraźliwych. Popatrzcie na transparenty, nie tylko z Piotrkowa, ile jest tam zwulgaryzowanych epitetów odnoszących się do kobiecości. Wniosek - organizatorzy i protestujący zwyczajnie samych siebie nie lubią. Obrażają swój wygląd, seksualność, kobiecość. Żal mi was.

1217

Papaj ~Papaj (Gość)09.03.2017 11:52

Normalnym mężczyznom nie przeszkadza równouprawnienie - czasami może niektóre postulaty nieco śmieszą ale jak ktoś chce to jego sprawa. Protestują tylko nieudacznicy z kompleksami ale to i tak jedynie na forum, gdzie są anonimowi i w gronie kolegów podobnych megalomanów. Zawsze lepiej wyżyc się na kobiecie- przewaznie słabszej fizycznie, uzaleznic ja ekonomicznie i powtarzac, ze jest garkotłukiem - faktycznie ego sobie mozna podnieść. na szczęscie to coraz rzadsze - przewaznie produkuja sie tu ci, ktorzy w domu jedynie co maja do powiedzenia to "tak kochanie".

51

Zenobii ~Zenobii (Gość)09.03.2017 11:35

Jak wyglądają walczące feministki pokazują fotografie załączone do powyższego artykułu.
Jak wygląda kobieta pokazuje ten film:

41

Prawdziwy Polak ~Prawdziwy Polak (Gość)09.03.2017 10:03

Niejaki 97-300 wszędzie widzi lewaków, czerwonych i feministki. Tacy zaćmieni nie przyjmują do wiadomości , że można być chrześcijaninem i być antyklerykalnym. Chrześcijaństwo ma różne piękniejsze formy od patriarchalnego i biznesowego katolicyzmu. Ja jestem gnostykiem, dziesiątki tysięcy katarów-gnostyków zostało wyrżniętych jak świnie przez krzyżowców na polecenie papieży ( fakt historyczny )- DLACZEGO? W końcu ludzie zaczynają przeglądać na oczy, można mieć różne poglądy polityczne i być chrześcijaninem, 100% lepszym człowiekiem od fundamentalisty katolika o nieprzejednanym i zapiekłych poglądach. Ale właśnie tacy ludzie o zaciemnionym intelekcie twierdzą , że chrześcijaństwo to tylko kościół katolicki i niema nic innego. Jeżeli tak to jak żyli pierwsi chrześcijanie- można sobie o tym poczytać, wiedza ogólnie dostępna. Ich życie nie ma nic wspólnego z chucpą katolicką!

154

Mati Ali mendziarz ~Mati Ali mendziarz (Gość)09.03.2017 09:55

Chemiku - Ja wierzę w Boga , nie w księdza.

84

szkiełko i oko ~szkiełko i oko (Gość)09.03.2017 10:45

statystyki
Na 1000 pedofili
400 gejów
1 ksiądz
a i to za dużo.

64

uczestnicy-babcia i dziadek ~uczestnicy-babcia i dziadek (Gość)09.03.2017 10:23

Ci wszyscy MŁODZI złośliwi hejterzy nie rozumieją idei tej ogólnopolskiej manifestacji.Poszły matki,ojcowie,babcie i dziadkowie-bo mamy świadomość co WAS MŁODZI czeka-DYKTATURA.Podziękowania dla ORGANIZATORÓW !.Nareszcie Piotrków się ruszył.Brawo.

86

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat