Te wpisy o,,staruszkasz;; na manifie to żenada. Byli tam i młodzi i starsi. Tym, którzy w sposób obrazliwy piszą o starszych chcę powiedzieć, czas leci szybko. TY TEZ BĘDZIESZ STARSZY I STARY, a Pan Leszek niech więcej czasu, poświęci swoim dzieciom spacer itp i niech wybór zostawi Kobietom. Każdy musi mieć wybór a nie narzucać swoją ideologię.
Te wpisy o,,staruszkasz;; na manifie to żenada. Byli tam i młodzi i starsi. Tym, którzy w sposób obrazliwy piszą o starszych chcę powiedzieć, czas leci szybko. TY TEZ BĘDZIESZ STARSZY I STARY, a Pan Leszek niech więcej czasu, poświęci swoim dzieciom spacer itp i niech wybór zostawi Kobietom. Każdy musi mieć wybór a nie narzucać swoją ideologię.
Po tych wszystkich wpisach widać, że ludzie wzajemnie się szanują ;) Brawo...
Widze na dzieciach sama młodzież :):):)
zamiast łazić po mieście i się ośmieszać powinny już lepiej protestować że geriavit taki drogi
najbardziej jest mi żal tego pana na zdjęciu 4 ,, oprócz macicy mam mózg" tak sobie myślę co i w które miejsce mu się przesunęło
Tyle staruszek na proteście. Przeziębią się, zachorują a potem wszyscy będziemy pokrywać koszty ich leczenia i to jeszcze z budżetu nielubianego przez nich państwa
Na litość boską! Ludzie, czy wy macie fasolki zamiast mózgów i myślenie nie jest waszą najmocniejszą stroną? Ja w życiu na widziałem takiego hejtu na portalach krajowych. Albo sobie jaja robicie, albo uczestniczyliście w programie dla osób wykluczonych cyfrowo 65+ o określonej linii światopoglądowej i dostaliście po laptopie od oceta. POLACTWO!. Waszym paliwem jest zawiść, nienawiść i żółć. Nie produkuję się, bo was nie da się już naprawić. The End.
Spójrzmy obiektywnie.
Kandydatka na prezydenta p.Głowacka w pierwszym szeregu na manifestacji z hasłami antykościelnymi.A w maju sesję zdjeciowe przed kościołem podczas komuni synka . To w końcu jest za dekalogiem czy nie .
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!