A z którego miasta ludzie nie wyjeżdżają? Chyba tylko Kraków, Wawa i Wrocław mają dodatni przyrost(reszta miast to wiadomo-emigracja. Ja też niedługo emigruję, pozdro panie Tusk, Miller, Kaczyński i reszta elyty.
Dajcie ludziom prace i godne zarobki- myślę że to wystarczy do posiadania większej liczby dzieci.zniszczyliście wszystkie zakłady ,pensje głodowe i maksymalny wyzysk pracowników zaowocował.
jak to co,dowalić podatki mieszkańcom,przedsiębiorcom,bardziej zniechęcać inwestorów a już niedługo będziemy wsią.
Czytam to biadolenie młodych, wyzyskiwanych, bez nadziei na przyszłość i zastanawiam się czy dzisiaj młodzi już nie potrafią walczyć o swoje? Czy ktoś z was był choćby na manifestacji niepodległości w Warszawie? Ja byłem i widziałem tam tysiące młodych patriotów którzy nie zamierzają wyjeżdżać,bo tu jest ich kraj o który chcą walczyć dla siebie i swoich dzieci. Przyłączcie się do nich! Jeśli tego nie zrobicie, będziecie tylko niewolnikami we własnym kraju.
A ja mam w dupie taki kraj !! O ten kraj walczył już mój pradziadek, ja nie mam zamiaru!! Skoro nasz bandycki rząd nie chce młodych ludzi w polsce to po co im się narzucać ? Niemcy pryjmują polaków z otwartymi ramionami.. A więc jeszcze tylko w piotrkowie do końca stycznia i żegnam ten piotrkowski burdel i upadłą polskę... Piotrkowianin, 26 lat.
I pomogło ci to, że byłeś na tym marszu? Zarabiasz więcej, masz lepsze mieszkanie, nowy samochód, lekką pracę, pracujesz po 8 godz dziennie w POLSKIEJ firmie?
To teraz zauważ, że właśnie ci co nie tam nie byli tak maja.
O ten kraj już nie ma co walczyć - dawno został sprzedany. A ci którzy mają swoje małe działalności też w przeciągu lat zostaną "zjedzeni" przez konkurencję obcokrajową.
Lepiej z tąd uciekać, z Piotrkowa.. niebawem tu będzie się mówiło Führer Ch...k
A moim zdaniem nie przekroczy poziomu tow. Łukaszenki.
Nie przesadzaj z tym Führerem. Gość nie ma takiej wyobraźni, no i nie ma jaj.
co racja to racja...ten piotrkow to masakra tutaj niema normalnych zarobkow..tez bym z checia wyjechała jak naj dalej z tad..tu jest smrud,brud i ubustwo!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!