Artyści to robią sobie niezły PR (pijar). Ciekawe czy na kolejnych wystawach też będzie leciał taki tekst? Ale jak to mówią: Reklama dźwignią handlu.
Ja też. Ale do takich obrazów.
major, ty to jednak głupi jak trep jesteś, siedzisz tylko w fotelu i masz za złe
Och, wojskowy człowiek może mieć klapki na oczach, zawężone postrzeganie. Panie Piotrze W.
trzeba było wybrać sobie ciekawszy nick ! ;-D Sądziłam, że jesteś Pan człowiek z wyobraźnią.
Kultura przez duże K tym charakteryzuje się że można o niej swobodnie rozmawiać,oceniać ją ,żartować z niej.Jak widzę mojego poglądu nie podziela epiotrków tnąc moje posty na ten temat .No cóż ....Kultury,nie kultury życzę!
Niepodobna? Krzysztof Kolumb z pana raczej nie jest. Niemen to już w 1967 roku stwierdził.
Wie pan, że nie ma w słowniku ludzi kulturalnych słów, które mogłyby dostatecznie obelżywie określić pańskie postępowanie? Pan się nie kwalifikuje nawet do sądu dla ludożerców, buszmenie! W moich oczach jest pan nędznym gadem omyłkowo tylko nazywanym człowiekiem.
/CK Dezerterzy/
Jeszcze niedawno, żeby być "artystą" trzeba było mieć talent.
Teraz starczy pokazać całemu światu, że jest się pie****ym i opisac to tak, żeby nikt nie rozumiał, ale udawał, że czuje to...
Wesoło! Uwielbiam, gdy o jakości kultury rozmawiają Ci, co znają ją przede wszystkim z jogurtu :/ (patrz. kultury bakterii)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!