metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Aman Amanranga11.02.2011 21:32

Cytuję:
Choć wystawa w galerii przy Sieradzkiej jest pierwszą wystawą Grabowskiego w Piotrkowie, jest ona jednocześnie ostatnią w twórczości tego artysty.

Artyści to robią sobie niezły PR (pijar). Ciekawe czy na kolejnych wystawach też będzie leciał taki tekst? Ale jak to mówią: Reklama dźwignią handlu.

00

major Koniecpolski ~major Koniecpolski (Gość)11.02.2011 21:38

"epiotrkow.pl" napisał(a):
Nie mam już siły do tego świata.

Ja też. Ale do takich obrazów.

00

Luca ~Luca (Gość)11.02.2011 22:33

major, ty to jednak głupi jak trep jesteś, siedzisz tylko w fotelu i masz za złe

00

Nadia ~Nadia (Gość)11.02.2011 22:52

Och, wojskowy człowiek może mieć klapki na oczach, zawężone postrzeganie. Panie Piotrze W.
trzeba było wybrać sobie ciekawszy nick ! ;-D Sądziłam, że jesteś Pan człowiek z wyobraźnią.

00

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)11.02.2011 23:18

Kultura przez duże K tym charakteryzuje się że można o niej swobodnie rozmawiać,oceniać ją ,żartować z niej.Jak widzę mojego poglądu nie podziela epiotrków tnąc moje posty na ten temat .No cóż ....Kultury,nie kultury życzę!

00

major Koniecpolski ~major Koniecpolski (Gość)12.02.2011 00:57

"epiotrkow.pl" napisał(a):
- Ten świat nie jest doskonały - mówi Marek Grabowski.

Niepodobna? Krzysztof Kolumb z pana raczej nie jest. Niemen to już w 1967 roku stwierdził.

00

major Koniecpolski ~major Koniecpolski (Gość)12.02.2011 01:20

"Luca" napisał(a):
major, ty to jednak głupi jak trep jesteś, siedzisz tylko w fotelu i masz za złe

Wie pan, że nie ma w słowniku ludzi kulturalnych słów, które mogłyby dostatecznie obelżywie określić pańskie postępowanie? Pan się nie kwalifikuje nawet do sądu dla ludożerców, buszmenie! W moich oczach jest pan nędznym gadem omyłkowo tylko nazywanym człowiekiem.
/CK Dezerterzy/

00

Muchozol ~Muchozol (Gość)12.02.2011 15:21

Jeszcze niedawno, żeby być "artystą" trzeba było mieć talent.
Teraz starczy pokazać całemu światu, że jest się pie****ym i opisac to tak, żeby nikt nie rozumiał, ale udawał, że czuje to...

00

cieciorka cieciorkaranga12.02.2011 16:59

Wesoło! Uwielbiam, gdy o jakości kultury rozmawiają Ci, co znają ją przede wszystkim z jogurtu :/ (patrz. kultury bakterii)

00

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)12.02.2011 20:55

"cieciorka" napisał(a):
Wesoło!

Wesoło....

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat