metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Lusia ~Lusia (Gość)19.02.2016 08:00

Zastanawia Mnie jedno? Czego buczycie? na tym forum? O co chodzi? ZDROWIA SOBIE życzyć żeby się tylko nie plątać po szpitalach a nie marudzić! Dać się wykazać Młodym i chcącym zmian ! a nie żyć w tym zapyziałym Piotrkowie z którego 5.000 ludzi wyleciało do Londynu! a osądzanie zostawmy Panu Bogu !!!!

711

Iga ~Iga (Gość)19.02.2016 08:03

Nie tutaj piszący na forum są za tym żeby nic nie robić...no bo po co! jak czytam te żale to ręce Mi opadają! Młode pokolenie a jakie głupie...

36

jak to ~jak to (Gość)19.02.2016 07:50

Zgoda buduje

41

prawy i s ~prawy i s (Gość)19.02.2016 07:04

Robi się porządek w kraju również ze służbą zdrowia. Ludzie trochę wiary a nie tylko negować i hejtować wszystkie pomysły . Dobra zmiana przynosi efekty wystarczy tylko nie przeszkadzać

58

zafrapowany... ~zafrapowany... (Gość)18.02.2016 19:18

A ja nadal stawiam pytania:
1. Kto będzie będzie konsultował dzieci w o. pediatrycznym jeżeli w PZOZ nie będzie laryngologii i chirurgii (to są bardzo częste konsultacje)?
2. Jeżeli w PZOZ nie będzie chirurgii to czy nie zmniejszy się dostępność do sal operacyjnych? Do tej pory SSW ma swoje sale, a PZOZ swoje. Po połączeniu będą tylko sale operacyjne SSW czyli o jedną/dwie(nie wiem dokładnie ile jest obecnie sal operacyjnych w Piotrkowie) mniej niż dotychczas!
3. Likwidacja świetnego oddziału położniczego w SSW. Ten oddział stoi na wysokim poziomie (pielęgnacyjnym) i był niedawno remontowany. Czy nie mamy do czynienia z niegospodarnością władz wojewódzkich i powiatowych?
4. To samo tyczy się pediatrii. Oddział niedawno wyremontowany!
5. Czy dzieci na pediatrii po przeniesieniu do PZOZ będą miał opiekę anestezjologiczną tak jak do tej pory??? W PZOZ nie ma OIOM.
Może dziennikarze zainteresują się tymi tematami. Bo moim zdaniem oczekiwanie na zabiegi planowe wydłużą się.
Moim zdaniem dziecko w stanie bardzo ciężkim nie będzie mogło liczyć na tak fachową pomoc jak do tej pory - brak OIOM w PZOZ.
Pozdrawiam

157

sklave sklaveranga19.02.2016 07:19

I znowuż mamy jednogłośne decyzje jak za dobrych starych złotych czasów. Aż łezka w oku się zakręciła. Taki mały a tak go się wszyscy boją. Foto na http://sklave.manifo.com/galeria

32

gosc44 ~gosc44 (Gość)18.02.2016 22:55

A pacjentki będą jeżdzić rodzić do Łodzi i Rzgowa.....

62

trelak ~trelak (Gość)19.02.2016 06:56

Dobra robota panowie , jeszcze tylko porządnie to wdrożyć i macie moje poparcie

34

gospodyni domowa z Piotrkowa ~gospodyni domowa z Piotrkowa (Gość)19.02.2016 01:44

Otwieram schowek na szczotki, a tam - Klimczak!

43

gość ~gość (Gość)18.02.2016 23:33

Mam nadzieję że ktoś w końcu dobierze się starocie do tyłka. TW BOLKOWI już się dobrali. Powodzenia.

83

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat