Nie tutaj piszący na forum są za tym żeby nic nie robić...no bo po co! jak czytam te żale to ręce Mi opadają! Młode pokolenie a jakie głupie...
Zastanawia Mnie jedno? Czego buczycie? na tym forum? O co chodzi? ZDROWIA SOBIE życzyć żeby się tylko nie plątać po szpitalach a nie marudzić! Dać się wykazać Młodym i chcącym zmian ! a nie żyć w tym zapyziałym Piotrkowie z którego 5.000 ludzi wyleciało do Londynu! a osądzanie zostawmy Panu Bogu !!!!
PSL rządzi dzieli ale bardziej dzieli. Czy to będzie dla dobra pacjentów?
Dodam kolejne pytania:
5. Kto będzie konsultował dzieci neurologiczne?
6. Tomograf komputerowy - z tego co wiem w PZOZ nie ma takowego sprzętu.
7. Czy w SSW będzie centrum stymulatorów?
P51 - otóż urologia to pochodna chirurgii, a w SSW są chirurdzy. Poza tym pęknięta nerka to również sprawa chirurgiczna. Powiem Ci jeszcze jedną ciekawą rzecz: w PZOZ urologów na dyżurach nie ma! Pacjenci są "załatwiani"(jak był oddział czynny) przez...uwaga - chirurgów!
Pozdrawiam
Na tym projekcie nie zyska szpital przy ul. Rakowskiej. Były dwa oddziały, położnicze, pacjenci mieli prawo wybierać lepszy, woleli ten , którym nie zarządzał pan Cubała i jego Rada. Teraz wyboru nie będzie. Będziemy skazani na syf, który nam zgotuje.
No to mamy, jak wybraliśmy do rady powiatu rolników i muzyków. Przecież oni nie wiedzą nawet nad czym głosują.
Dobrze zrobili bo nikt dobrze służby zdrowia nie ocenia obecnie dlatego każda zmiana będzie dobra. Chłopy róbta swoje
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!