metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
j24 ~j24 (Gość)19.02.2016 07:54

Dajcie chłopom się wykazać dwóch jest młodych to jeszcze im się chce coś zrobić w tym mieście . Lepsze to niż marazm

612

Marta ~Marta (Gość)19.02.2016 22:44

Szkoda tylko tych kofortowych sal dla noworodków i ich mam . Z tego co wiem to długo oddzial noworodkowy nie był, a dużo ludzi było z niego zadowolonych, sama w zeszlym roku rodziłam na Rakowskiej i nie żałuję . Jeżeli będę planować następna ciaze nie zdecyduje się na szpital na Rosvelta.

40

zorientowany ~zorientowany (Gość)20.02.2016 07:16

Ten szpital był kiedyś miejski został przekazany powiatowi tylko po co oto jest pyanie

50

Antoni ~Antoni (Gość)18.02.2016 22:53

Nooo to teraz Pan Cubała będzie nad-ordynatorem !!!!

121

polityk ~polityk (Gość)20.02.2016 09:44

A poz będą dwie dyrekcje i dwie administracje. Za to mozna byłoby utrzymać niejeden oddział szpitalny lub kilka przychodni. To przecież można nazwać niegospodarnością

61

gość ~gość (Gość)19.02.2016 23:02

Tak samo powinno zrobić się połączenie Urzędu Miasta i Urzędu Powiatu. Po co nam potrzebna dwuwładza. Jeden urząd w tak małym mieście całkowicie wystarczy, a w gminach są przecież Urzędy Gminne.

52

Mmimi ~Mmimi (Gość)19.02.2016 09:58

Klimczak.... od tych nieszczęsnych wyborów cie nie widziałam a żonę-narzeczona to w jaki spółce usadziłeś Pslowskie bagno. ..

117

piotrkowianka ~piotrkowianka (Gość)20.02.2016 17:04

Piotrkow to powiat grodzki i prezydent jest spełnia władzę powiatu g rodzkiego z powiatem ziemskim nie ma na szczęście nic wspólnegoa lłączyć się nie ma nawet zamiaru

11

pzn ~pzn (Gość)21.02.2016 09:11

sale nowordków jak i porodówka i cała ginekologia są super na rakowskiej rodziłam tam i jestem zadowolona ale napewno jeśli będę w ciąży z 2 nigdy nie zdecyduje sie na Roosevelta rakowska to komfortowe pojedyncze sale a to jest ogromny plus dla matki która jest po cesarce ktoś może spać pomóc a na Roosevelta sale wieloosobowe masakra i nie wierze ze sie o zmieni jeśli przeniosą rakowska bo nie dal rady zrobić teraz sal 1 osobowych a nagle dadzą!

00

ktoś ~ktoś (Gość)21.02.2016 16:44

A kto ma ostatnie słowo? Tak jak w artykule

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat