Dajcie chłopom się wykazać dwóch jest młodych to jeszcze im się chce coś zrobić w tym mieście . Lepsze to niż marazm
Szkoda tylko tych kofortowych sal dla noworodków i ich mam . Z tego co wiem to długo oddzial noworodkowy nie był, a dużo ludzi było z niego zadowolonych, sama w zeszlym roku rodziłam na Rakowskiej i nie żałuję . Jeżeli będę planować następna ciaze nie zdecyduje się na szpital na Rosvelta.
Ten szpital był kiedyś miejski został przekazany powiatowi tylko po co oto jest pyanie
A poz będą dwie dyrekcje i dwie administracje. Za to mozna byłoby utrzymać niejeden oddział szpitalny lub kilka przychodni. To przecież można nazwać niegospodarnością
Tak samo powinno zrobić się połączenie Urzędu Miasta i Urzędu Powiatu. Po co nam potrzebna dwuwładza. Jeden urząd w tak małym mieście całkowicie wystarczy, a w gminach są przecież Urzędy Gminne.
Klimczak.... od tych nieszczęsnych wyborów cie nie widziałam a żonę-narzeczona to w jaki spółce usadziłeś Pslowskie bagno. ..
Piotrkow to powiat grodzki i prezydent jest spełnia władzę powiatu g rodzkiego z powiatem ziemskim nie ma na szczęście nic wspólnegoa lłączyć się nie ma nawet zamiaru
sale nowordków jak i porodówka i cała ginekologia są super na rakowskiej rodziłam tam i jestem zadowolona ale napewno jeśli będę w ciąży z 2 nigdy nie zdecyduje sie na Roosevelta rakowska to komfortowe pojedyncze sale a to jest ogromny plus dla matki która jest po cesarce ktoś może spać pomóc a na Roosevelta sale wieloosobowe masakra i nie wierze ze sie o zmieni jeśli przeniosą rakowska bo nie dal rady zrobić teraz sal 1 osobowych a nagle dadzą!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!