A wiadome jest że cały personel niemedyczny w szpitalu powiatowym to taki zapiecek dla rodzin działaczy starostwa. Super restrukturyzacja tylko jakie korzyści będzie miał pacjent??
To wszystko bardzo ciekawe. Pan Starosta mówi o uratowaniu miejsc pracy. Pytanie jakich miejsc? Lekarzy i pielęgniarek brakuje i wszyscy o tym wiemy. Powinien powiedzieć wprost że chodzi o ponad 200 osób który nie jest białym personelem. A wiadome jest że
Powiatowe Centrum Matki i Dziecka taka nazwa to zobowiązuje. Raczej nie mają o tym pojęcia w Piotrkowie.
sale nowordków jak i porodówka i cała ginekologia są super na rakowskiej rodziłam tam i jestem zadowolona ale napewno jeśli będę w ciąży z 2 nigdy nie zdecyduje sie na Roosevelta rakowska to komfortowe pojedyncze sale a to jest ogromny plus dla matki która jest po cesarce ktoś może spać pomóc a na Roosevelta sale wieloosobowe masakra i nie wierze ze sie o zmieni jeśli przeniosą rakowska bo nie dal rady zrobić teraz sal 1 osobowych a nagle dadzą!
Piotrkow to powiat grodzki i prezydent jest spełnia władzę powiatu g rodzkiego z powiatem ziemskim nie ma na szczęście nic wspólnegoa lłączyć się nie ma nawet zamiaru
Klimczak.... od tych nieszczęsnych wyborów cie nie widziałam a żonę-narzeczona to w jaki spółce usadziłeś Pslowskie bagno. ..
Tak samo powinno zrobić się połączenie Urzędu Miasta i Urzędu Powiatu. Po co nam potrzebna dwuwładza. Jeden urząd w tak małym mieście całkowicie wystarczy, a w gminach są przecież Urzędy Gminne.
A poz będą dwie dyrekcje i dwie administracje. Za to mozna byłoby utrzymać niejeden oddział szpitalny lub kilka przychodni. To przecież można nazwać niegospodarnością
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!