Ostatni raz głosowałem na PIS,Dzisiaj przekonałem się ,że ta partia mimo że wprowadza niektóre dobre zmiany,to jest partią Macierewicza i Kaczyńskiego.A to już krok do rządów autokratycznych.
Jedyny kandydat. Jedyny słuszny kandydat... to naprawdę przerażające co robi ta banda śmiesznych ludzi. Człowiek niezrównoważony.. a, szkoda sobie strzępić ryja..
To już wiem czemu w Piotrkowie tylu analfabetów politycznych i ekonomicznych jak mają taki wzór do naśladowania. Cóż teoria o zamachu w Smoleńsku upadła, trzeba wymyślić coś nowego, a głupi elektorat i tak zostanie.
Za komuny to chociaż stwarzano pozory zawsze był wybór minimum dwóch kandydatów. Za Kaczyńskiego i Macierewicza ( Kto w tym duecie przewodzi?) dla bezpieczeństw wystawia się tylko jedną kandydaturę by ktoś przypadkowy nie został wybrany.
Słuchaj, panie Kmicic! Gdybyśmy, Radziwiłłowie, żyli w Hiszpanii, we Francji albo w Szwecji, gdzie syn po ojcu następuje i gdzie prawo królewskie z Boga samego wypływa......
Nic to jeszcze Waza, boć oni z królów dziedzicznych ród wiodą, ale kto nam zaręczy, kto nas upewni, że po Wazach nie przyjdzie szlachcie fantazja do głowy posadzić na stolcu królewskim i wielkoksiążęcym choćby pana Harasimowicza albo jakiego pana Mieleszkę, albo jakiego pana Piegłasiewicza z Psiej Wólki. Tfu! czy ja wiem wreszciekogo?... A my? Radziwiłłowie i książęta Rzeszy Niemieckiej mamyże po staremu przystępować do całowania jego królewskiej - piegłasiewiczowskiej ręki?...To z Potopu Sienkiewicza cz może z Potopu Kaczyńskiego? Memy na http://sklave.manifo.com/foto-szopka-2
A jakie stanowisko w strukturach PIS po tych wyborach zajmuje Pani Olejknik?
Gdzie ten Antek trzyma to działo broni elektromagnetycznej, że jego wyznawcy tak euforycznie pieją!!!
Ten wąsik, ach ten wąsik, ten pląsik, ach ten pląsik... A uśmiech, dziwny jakiś, cały czas na ustach.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!