pis to ani prawo ani sprawiedliwość tylko kolejne dorwanie się do korytka . już dziękujemy nigdy więcej bye bye
Czy szczekacze mogłyby rozwijać swoje nudne wypowiedzi w stylu: dojna zmiana...., dorwali się do koryta...., i takie tam mogli rozwijać dalej swoje wypowiedzi w stylu : bo moim zdaniem powinno być...., najlepiej dla Polski...., i inne konstuktywne, a później zakasać rękawy i tyrać od rana do ncy budując to w co się wierzy i co działa ku chwale naszej Ojczyzny, chętnie przystąpię do takiego co to potrafi i komu się chce... a kanapowym komentatorm to ja dziękuję i nieudacznikom zawiedzionym manipulatorom i podrzegaczom....
A gdzie podniesiona kwota wolna od podatku ? Kolejna pusta obietnica przed wyborami?
Czy szczekacze mogłyby rozwijać swoje nudne wypowiedzi w stylu: dojna zmiana...., dorwali się do koryta...., i takie tam mogli rozwijać dalej swoje wypowiedzi w stylu : bo moim zdaniem powinno być...., najlepiej dla Polski...., i inne konstuktywne, a później zakasać rękawy i tyrać od rana do ncy budując to w co się wierzy i co działa ku chwale naszej Ojczyzny, chętnie przystąpię do takiego co to potrafi i komu się chce... a kanapowym komentatorm to ja dziękuję i nieudacznikom zawiedzionym manipulatorom i podrzegaczom....
Do partia Polska. Pouczasz że wszyscy szczekają a sam co robisz!? Typowy wyborca PiS on dobry a wszyscy co nie z Pisu to zło narodowe
Do partia Polska.A co sądzisz o pomocy Antoniego dla Piotrkowa.
Do partia Polska. Twój brak komentarza mówi wszystko. Ja opowiem za Ciebie,nic nie zrobił i nie zrobi. Pewnie tak jak i Ty tylko w gadce jest dobry i nic więcej. Ja tak jak napisałeś obserwuję i wyciągam wnioski.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!