Nie pochlebiaj sobie, takimi prowokacjami to możesz podrapać swędzący zad psa, a nie wywoływać kogoś do odpowiedzi łobserwstorze .....
Do partia Polska.Widzisz wystarczy mała prowokacja i już zacząłeś pisać tak jak Ci o których mówiłeś że szczekają. Pracuj dalej i nie obrażaj.
Do partia Polska. Twój brak komentarza mówi wszystko. Ja opowiem za Ciebie,nic nie zrobił i nie zrobi. Pewnie tak jak i Ty tylko w gadce jest dobry i nic więcej. Ja tak jak napisałeś obserwuję i wyciągam wnioski.
Do partia Polska.A co sądzisz o pomocy Antoniego dla Piotrkowa.
Do partia Polska. Pouczasz że wszyscy szczekają a sam co robisz!? Typowy wyborca PiS on dobry a wszyscy co nie z Pisu to zło narodowe
Czy szczekacze mogłyby rozwijać swoje nudne wypowiedzi w stylu: dojna zmiana...., dorwali się do koryta...., i takie tam mogli rozwijać dalej swoje wypowiedzi w stylu : bo moim zdaniem powinno być...., najlepiej dla Polski...., i inne konstuktywne, a później zakasać rękawy i tyrać od rana do ncy budując to w co się wierzy i co działa ku chwale naszej Ojczyzny, chętnie przystąpię do takiego co to potrafi i komu się chce... a kanapowym komentatorm to ja dziękuję i nieudacznikom zawiedzionym manipulatorom i podrzegaczom....
A gdzie podniesiona kwota wolna od podatku ? Kolejna pusta obietnica przed wyborami?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!