Ludzie to są kolejne brednie Pana Antoniego. Były wybuchające parówki i mgła smoleńska, teraz jest trybunał w Piotrkowie!
co za ludzie...moda taka aby obrażać Pana Macierewicza... i cały tłum to kupuje...
Chciałem zapytać czy Pendolino w Piotrkowie będzie się zatrzymywać jak trybunał będzie to chyba tak?
A prezesem tego Trybunału ten pan, co siedzi obok Macierewicza: legendarny piotrkowski społecznik Henryk Alama - jak mało kto zasłużył on sobie swoją ponad 20-letnią już pracą społeczną na takie zaszczyty!
Jak powołają na nowo Inkwizycję /co niebawem nastąpi/ dawać ją do Piotrkowa. Każdy kościół piotrkowski chciałby pewnie u siebie gościć taki "trybunał"
Nie ma to jak marnować dalej budżet przenieśmy Trybunał do Piotrkowa, zlikwidujmy gimnazja..
Mam nadzieje że ludzie obudzą się po 4 latach (mam nadzieje że będą wcześniejsze wybory ) rządów PISU.
Najgorzej jak nie będzie się już gdzie obudzić...
To jest dobra wiadomość dla Piotrkowa w końcy Trybunalski i tu się narodził parlamentaryzm. Powinniśmy sie pod petycją podpisac i wysłac do Warszawy. Stalibyśmy sie ważni w Polsce i turystyka by sie poprawiła a to kasa dla miasta na remonty itd.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!