Jeszcze tu przebierańców potrzeba i pytanie gdzie by niby mieli swoja siedzibe bo chyba nie w tym odskurnym sądzie a druga sprawa nie potrzeba zamieszania w miescie z ohrona tych ludzi
Ten Pan? powinien intensywnie poszukiwać dla siebie miejsca w psychuszce!
Cała władza sądownicza i ustawodawcza do Piotrkowa a z Warszawy zrobić Las Vegas.
tak myślałem, że pojawią się tutaj mainstreemowe posty przpełnione nienawiścią
Tak szalony pomysł mógł tylko w szalonej głowie się zrodzić. Gdyby jednak tak się stało pomnik wdzięczności należy Macierewiczowi postawić. Mam już nawet upatrzone miejsce.
Film: Macierewicz Pierwsza Mina Rzeczypospolitej na http://sklave.manifo.com/galeria.
Tak czytam te komentarze i zastanawiam sie czy to jest wlasnie oznaka tego sredniowiecza ktorym tak straszylo PO...
Macierewicz, to człowiek nie z mojej bajki (brzoza itp)...ale w tym przypadku jestem na TAK. Natomiast tych którzy piszą o kosztach itp pragnę poinformować, że TK w Piotrkowie to oszczędność dla budżetu państwa...a dla Piotrkowa czysty zysk.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!