Oooooooooooooooo... i tu się mylisz!
Nigdzie się nie zasiedziało! Pani Minister Radziszewska często gęsto w Piotrkowie bywa, a kiedy bywa, to w barze "Piast" na ulicy Śląskiej śląskie kluski wsuwa, a bywa, że i na wynos do kia bierze! Mosad działa! Trzeba uważać.
Zawsze do usług! O, Pani!
Zamiast wypisywać głupstwa, zapoznajcie się najpierw z faktami. Mazura nie można traktować jak jakiegoś przysłowiowego "spadochroniarza" do Piotrkowa. Jeżeli ktoś nie widzi różnicy, to wykazuje brak dobrej woli a wręcz złośliwość.
Poza tym będę szczera, ale Mazur nie poszedłby nigdy na tak tandetny numer i niski numer, jak ubezwłasnowolnienie miejskiej telewizji i kierowanie nią własną ręką, w dodatku na potrzeby wyborczej kampanii!! To jest człowiek o zupełne innym charakterze i kręgosłupie etyczno-moralnym. I tyle mam do powiedzenia.
Mazur nie mieszka w Piotrkowie tylko w Opocznie, a że ma rodzinę wPiotrkowie to co z tego? Ja też mam;-) Ciekawe czy nagle przeprowadzi się do Piotrkowa z żoną i dzieckiem;-) skoro w Opocznie żona pracuje i mieszka
Do "jednawodka"
Nie zgadzam się z Tobą.
Mazur wstydzi się szyldu PSL i dlatego poszedł do ludzi, którzy mają kasę. Ale wyborcy to obserwują i zaprotestują przeciwko niemu nie tylko w tych wyborach, ale jak będzie chciał startować na pOSŁA. W sejmiku też się o nim mówi, że sprzedał PSL. Po za tym.
Obyś miał rację!
chyba 'człowiekiem' chojniaka jesteś skoro tak piszesz, pan Marek Mazur nie wstydzi sie PSL bo zawsze działał i działa pod tą partia jedynie co to RIG popiera jego kandydature na prezydenta bo jest on najbardziej wiarygodna osoba z całej piatki kandydatów. cały czas atakujecie go że nie mieszka w Piotrkowie ale jak do tej pory to on zrobił najwięcej dla naszego miasta z wszystkich kandydatów a chojniak przypisywał sobie jego zasługi. jak nie wiecie to nie piszcie bzdur.
Do "brawo"
nie przypisuj mnie do kogokolwiek. Bo nie życzę sobie tego. To tak jakbym Cię zrobił człowiekiem Maćkowiaka - miło by było? Dla mnie Mazur nie jest człowiekiem na to stanowisko. Moja ulica i rogatka na niego nie zagłosuje.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!