wysyp EPI na sklepy w piotrkowie, panele, dywany, elektronika, farby ludzie pogłupieli nie rozumieją co znaczy siedzieć na d...., pozarażają Bogu winnych sprzedawców, co niestety muszą pracować w tym ciężkim okresie...
czemu w szpitalu na Rakowskiej mają być wznowione przyjęcia na planowe zabiegi jeśli łódzkie ma jedno z największych zachorowań na Coronavirus?
Czemu Dyrektor szpitala nie dba o swój personel narażając lekarzy?
Czy pieniądze są zawsze najważniejsze?
A co z gościem który zgłosił się do npl i był przewieziony do łodzi???
Mój mąż pracuje w haeringu i codziennie boję się o los swojej rodziny. W domu 3 na 4 osób są w grupie podwyższonego ryzyka koronawirusem. Jak zarazi się tam jedna osoba to pół powiatu będzie w kwarantannie.
Na Wyzwolenia pełno starszych osób ! Chodzą bez sensu, pracownikom w banku i w sklepach zawracają głowy, kaszlą i jedna przez drugą gadają. Rozumiem, że zrobiło się cieplej, że się nudzą ale na litość boską siedźcie w domach. Do wszystkich: przypilnujcie swoich rodziców i dziadków.
pozamykać sklepy budowlane, rtv agd i pochodne .... ludzie dostają świra tylu klientów chodzi po tych sklepach
Większość z nas boi się o zdrowie swoje i swoich bliskich, ale miejmy też na uwadze, że jeśli wszystko pozamykają to skąd będą pieniądze na wypłaty.
Mam nadzieję że rząd pozamyka wszystkie sklepy oprócz spożywczych i aptek tak jak to zrobili Czesi wtedy dopiero wyeliminujemy łazików którzy mimo tego że trąbi się żeby nie wychodzić z domu łażą jak głupi.
Ludzie w Piotrkowie są kompletnie nieodpowiedzialni. I to w jakim wieku? Nie młodzi tylko 60+ Barany bo inaczej ich nazwać nie można chodzą po sklepikach nie za żywnością a za pierdołami. Czy artykułem 1 potrzeby jest np zasilacz do keyboarda? Chyba nie. Starsi wydawało by się mądrzy ludzie a tak naprawdę pokazują młodzieży zły przykład. Młodzieży na ulicach nie widać a seniorzy łażą i szukają szczęścia. Ręce opadają.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!