Mój mąż pracuje w haeringu i codziennie boję się o los swojej rodziny. W domu 3 na 4 osób są w grupie podwyższonego ryzyka koronawirusem. Jak zarazi się tam jedna osoba to pół powiatu będzie w kwarantannie.
A co z gościem który zgłosił się do npl i był przewieziony do łodzi???
czemu w szpitalu na Rakowskiej mają być wznowione przyjęcia na planowe zabiegi jeśli łódzkie ma jedno z największych zachorowań na Coronavirus?
Czemu Dyrektor szpitala nie dba o swój personel narażając lekarzy?
Czy pieniądze są zawsze najważniejsze?
wysyp EPI na sklepy w piotrkowie, panele, dywany, elektronika, farby ludzie pogłupieli nie rozumieją co znaczy siedzieć na d...., pozarażają Bogu winnych sprzedawców, co niestety muszą pracować w tym ciężkim okresie...
Panika ,najlepiej nam wychodzi.Wystarczy trochę postraszyć ,pracuję na poczcie i codziennie mam kontakt z ludźmi i kogo to obchodzi ,ale nie panikuje ,staram się żyć normalnie innym też polecam.
Gabinety dentystyczne, kosmetyczne orwarte. Nie odważyłabym się na wizytę u dentysty. Powinny być otwarte, tylko na zmianę dla już bolących przypadków.
Ja konserwuje się za biedronki mam na Dmowskiego jak spaceruje z pieskiem w pracy pije pare kaw i jest ok
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!