U mnie na magazynie sprawdzają temperaturę. Zakres przydatności pracowników od 35 do 38 stycznia. Dowóz autobusem 40- 50 osób z różnych stron woj.łódzkiego Na magazynie około 400- 500 osób.No cóż. Pozostaje czekać.
Wszystkie magazyny i wielkie firmy powinny być zamknięte na jakiś okres, w heringu pracuje ponad 500 osób na jednej zmianie i nic się z tym nie robi
U mnie w pracy jest ok każdy ma sprawdzaną temperaturę ale co z tego jak inne firmy olewają to co się dzieje w Polsce
Zamykają szkoły odwołują egzaminy itd A firmy heari.... Nie zamkną?! Ludzie wchodzą do pracy bez kontroli witają się pracują jeden obok drugiego. Jeszcze jak by tam robili coś co jest nam potrzebne do przeżycia w tym trudnym czasie to spoko ale nie jakieś śmieszne nikomu nie potrzebne czesci. Władze naszego miasta powinny coś z tym zrobić
A dlaczego jest podawana tylko ogólna liczba zarażonych z województwa? Czemu nie podadzą z jakiego miasta są te osoby... Ja bym np chciała wiedzieć ile jest z Piotrkowa...
No tak jedzenie trza kupić.
Piotrków trybunalski jdzie do pracy osób dużo okolice.
Jak mają wrucic???
czemu w firmach nie badaja temperatury ? moze wyslac wiadomosc do dyrektorów aby pracownika mierzyc
Dlaczego na stronie sanepidu ostatni wpis o coronawirusie to jakis komunikat GIS?
Powinno zostać zamknięte wszystko. Sklepy również. Każdy porobił takie zapasy że przeżyłby jakiś czas. Ewentualnie żywność zamawiana online i dowóz na wycieraczkę i do widzenia. Co ze stacjami benzynowymi? Po co są otwarte? Tam jest ogromny przemiał ludzi. Jak ma być coraz mniej zachorowań jak to wszystko jest otwarte?
Czemu firmy wymuszają pracę w mieście zamiast pozwolić pracownikom być w domu
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!