metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)11.10.2010 01:23

"On````" napisał(a):
To co piszesz to nieprawda, ponieważ radny Jan Dziemdziora i poseł Artur Ostrowski bez przerwy walczą o wiele spraw związanych z Piotrkowem.

Nie wiem, kim jesteś, nieznajomy. Ale jeżeli rzeczywiście wierzysz w to, co napisałeś, to ja ci serdecznie współczuję.
Zestaw dwa nazwiska: Dziemdziorę i Mazura. I podumaj chwilę w ciszy. Jeżeli zmienisz zdanie, zapodaj na forum.

00

sauron ~sauron (Gość)11.10.2010 08:46

"Piotr-Wlostowic" napisał(a):
Ale jeżeli rzeczywiście wierzysz w to, co napisałeś, to ja ci serdecznie współczuję.

Mazurowic, a Ty coś się tak uczepił tego Dziemdziory. Przyczep się do Paraprezydenta budowniczego wielkiego murka Kojniaka.

00

to my ~to my (Gość)13.10.2010 15:20

Jaki brak kultury? przecież prezydent gra w sztukach teatralnych....

00

to my ~to my (Gość)14.10.2010 20:30

Już wiem dlaczego Chojniak wyrzucił Sokalskiego. Sokalski nie pozwalał prezydentowi występować na scenie tearalnej. A On marzył żeby wystąpić w jakims dramacie Teatru Jaracza np. obok Bronka Wrocławskiego i Czarnoty. Tylko jak tu napisać spektakl pod patronatem i z udziałem Prezydenta? Troche to wygląda dziwnie....

00

Marcin Majewski ~Marcin Majewski (Gość)15.10.2010 17:52

Chcą kulturalnie ożywić Piotrków...a kto nie chce tego zrobić? Po raz kolejny mieszkańcy otrzymują przedwyborczy bełkot - MOK głównym punktem kulturalnym, a obecnie imprezy to przepraszam pod czyim sztandarem są realizowane?

00

sauron ~sauron (Gość)18.10.2010 21:09

"97300" napisał(a):
Stop komunie!

Uwaga poziom na forum spada do 00-000. Możliwe odmrożenia kończyn.

00

Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)18.10.2010 22:04

"bart" napisał(a):
szacun dla Piotra:)

Kłaniam się! :)

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga19.10.2010 17:00

"mini19103" napisał(a):
Właśnie czytałam o pewnej Pani startującej na radną z ramienia że tak rzeknę lewicy(...)
Panie Janie D. proszę powiedzieć Pani Monice żeby poprawnie pisała...

A możesz podać link? Czyżby chodziło tu o Monikę Terę?

00

cieciorka cieciorkaranga19.10.2010 18:59

Pytanie do przedstawicieli SLD: MOK ma być głównym punktem kulturalnym? OK. A w tym ożywianiu piotrkowskiej kultury jest w programie SLD miejsce na nową bibliotekę miejską?

00

Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)19.10.2010 20:12

"Piotrkowianin" napisał(a):
"mini19103" napisał(a):
Właśnie czytałam o pewnej Pani startującej na radną z ramienia że tak rzeknę lewicy(...)
Panie Janie D. proszę powiedzieć Pani Monice żeby poprawnie pisała...

"Piotrkowianin" napisał(a):
A możesz podać link? Czyżby chodziło tu o Monikę Terę?

Z tego, co mi wiadomem jest, to wiceprzewodnicząca rady miasta Pani Monika Tera tera do "Prawicy Razem" wciąż przynależna jest, gdzie członkiem ona tam jest i także wiceprzewodniczącą klubu radnych "Prawica Razem" tera tam jest, więc niby z jakiegoż znowu "ramienia że tak rzeknę lewicy"?
Tutaj zapewne idzie o Panią Krawczyk Monikę. Z podrzucanej lokatorom pod drzwi kseroulotki dowiedziałem się, że ma 25 lat i jest technikiem, a karierę planuje jako miejska radna, dlatego kandyduje w najbliższych wyborach. Zapowiada działania na rzecz dobra miasta i mieszkańców.
Jej program wyborczy odzwierciedla mniej więcej skan innej kseroulotki, także ostatnio podrzucanej na klatki schodowe w mieście:
http://img69.imageshack.us/img69/7483/56478599.jpg

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat