Nie wiem, kim jesteś, nieznajomy. Ale jeżeli rzeczywiście wierzysz w to, co napisałeś, to ja ci serdecznie współczuję.
Zestaw dwa nazwiska: Dziemdziorę i Mazura. I podumaj chwilę w ciszy. Jeżeli zmienisz zdanie, zapodaj na forum.
Mazurowic, a Ty coś się tak uczepił tego Dziemdziory. Przyczep się do Paraprezydenta budowniczego wielkiego murka Kojniaka.
Jaki brak kultury? przecież prezydent gra w sztukach teatralnych....
Już wiem dlaczego Chojniak wyrzucił Sokalskiego. Sokalski nie pozwalał prezydentowi występować na scenie tearalnej. A On marzył żeby wystąpić w jakims dramacie Teatru Jaracza np. obok Bronka Wrocławskiego i Czarnoty. Tylko jak tu napisać spektakl pod patronatem i z udziałem Prezydenta? Troche to wygląda dziwnie....
Chcą kulturalnie ożywić Piotrków...a kto nie chce tego zrobić? Po raz kolejny mieszkańcy otrzymują przedwyborczy bełkot - MOK głównym punktem kulturalnym, a obecnie imprezy to przepraszam pod czyim sztandarem są realizowane?
Uwaga poziom na forum spada do 00-000. Możliwe odmrożenia kończyn.
A możesz podać link? Czyżby chodziło tu o Monikę Terę?
Pytanie do przedstawicieli SLD: MOK ma być głównym punktem kulturalnym? OK. A w tym ożywianiu piotrkowskiej kultury jest w programie SLD miejsce na nową bibliotekę miejską?
Z tego, co mi wiadomem jest, to wiceprzewodnicząca rady miasta Pani Monika Tera tera do "Prawicy Razem" wciąż przynależna jest, gdzie członkiem ona tam jest i także wiceprzewodniczącą klubu radnych "Prawica Razem" tera tam jest, więc niby z jakiegoż znowu "ramienia że tak rzeknę lewicy"?
Tutaj zapewne idzie o Panią Krawczyk Monikę. Z podrzucanej lokatorom pod drzwi kseroulotki dowiedziałem się, że ma 25 lat i jest technikiem, a karierę planuje jako miejska radna, dlatego kandyduje w najbliższych wyborach. Zapowiada działania na rzecz dobra miasta i mieszkańców.
Jej program wyborczy odzwierciedla mniej więcej skan innej kseroulotki, także ostatnio podrzucanej na klatki schodowe w mieście:
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!