Naprawdę? A nic wcześniej nie pisałeś. Przykro, ale spróbuj poszukać dobrego neurologa, myślę, że w Łodzi znajdziesz specjalistę z doświadczeniem w tym zakresie. Poszperaj na portalach "znanylekarz" i "dobrylekarz".
A to już nam ACE nie wystarczy?
http://new-arch.rp.pl/artykul/169346_Trudne_plamy.html
To Ty Markpio też kandydujesz w wyborach, odważny jesteś z taką chorobą. A z jakiego komitetu jeśli można wiedzieć?
Można wiedzieć. Z Komitetu Budowy Pomnika ku Czci Doktora Paula Juliusa Möbiusa.
Opracowywany przez znaną piotrkowską pracownię architektoniczną Markpio&Markpio projekt monumentu, opiera się wiernie za zachowanej fotografii uczonego.
A dla niemających konta na naszej-klasie inny link do samej fotki:
Ale znaczy się, że co? Ty też prowadzisz lans?
Wiedzie co chłopaki,ja tak sobie myślę,ze ktoś musiał jej do głowy jakiś głupot na wtykać.Młoda,naiwna,no jak dla mnie trochę fest za bardzo wytapetowana,może lubi starszych panów i jest chętna do współpracy:)
A nóż się uda kasa się przyda i takie znajomości:)
He He!!!
Proponuje pana Prezydenta Chojniaka powołać na dyr. MOK w Piotrkowie bo tu jest wszystko wyremontowane i nie trzeba już nic robić. Pan Prezydent powinien mieć dożywotni zakaz pełnienia fukcji, gdzie występują jakies inwestycje budowlane. Gdzie się chłopina pojawi lub cos wymysli to wszystko się sypie. Patrz: schronisko, murek, orlik itd.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!