Straszne :) Przez trzy lata pilnie się uczyli,to raczej miesiąc nie zrobi różnicy.Ale zawsze będze na kogo zwalić jak się słabo zda. Zdrowa i wytrwałości Pani Profesor.
Nauczyciele to najwieksze nieroby. Wakacje, ferie, roczny urlop pseudo chorobowy etc. I teraz sanatorium. Niech ktos policzy ile dni w roku przepracowala ta pani. A mniemanie o sobie. Wielji nauczyciel. Zeby uczyc w liceum matemetyki wystarczy podstawowa wiedza kazdego studenta polibudy.
A ja Pani Profesor życzę dobrej zabawy przy lekturze tych wszystkich komentarzy. Śmiech to zdrowie! Czego Pani szczerze życzę - były uczeń. :)
Bo w tym liceum nauczyciele zbytnio uczniami się nie przejmują.
Przecież rodzice i tak płacą za korepetycje z większości przedmiotów !!!!
I Liceum Ogólnokształcące w Piotrkowie doskonale przygotowuje uczniów do matur. To, że wiele osób chodzi na korepetycje nie ma nic do wyjazdu nauczycielki. Nie wiem po co te negatywne komentarze. Dyrektor bardzo dobrze prowadzi szkołę, wyniki matur są na wysokim poziomie, a większość osób dostaje się na wybrane uczelnie. To że ktoś chodzi na korepetycje, a jego opiekunowie płacą za to grube pieniądze, świadczy tylko o tym, że ta osoba nie radzi sobie w szkole i nie potrafi rozplanować nauki sama. W szkole jest bardzo dużo lekcji dodatkowych, nauczyciele często prowadzą lekcje i przerabiają zadania, choć formalnie nie muszą. Nie pozdrawiam młodego "urwiska-konfidenta", może lepiej rozplanujesz plan zajęć w ponad 600 osobowym liceum i zapewnisz nauczycielom wyjazdy do ośrodków sanatoryjnych w czasie, w jakim nie kolidowałyby one z twoją tabliczką mnożenia zacny żaku.
Dlatego m.in. jestem za zniesieniem karty nauczyciela, szkoda młodzieży - egzamin w dorosłość - Jak nie wiesz na kogo liczyć, LICZ NA SIEBIE.
czy za takie oszczerstwa o nauczycielu nie idzie się do sadu ? To pracownik publiczny! Gnojki niech mają egzamin dojrzałości... do sądu iść
Jestem nauczycielem i też przebywam na turnusie sanatoryjnym. Zainteresowani maturą uczniowie dojeżdżają do mnie do Polanicy Zdroju na korki, ale nie biorę dużo, bo za całą! godzinę zegarową od łebka tylko 200 złotych.
Owszem wyjazdu nie planuje się z dnia na dzień, ale to rekonwalescent decyduje o terminie turnusu rehabilitacyjnego. Poza tym termin matur, powinien być znany zwłaszcza nauczycielom...matury jak co roku są w maju.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!