Myślałem, że źle coś zrozumiałem ale nie. Uczniowie mają pretensje, że nauczyciel pojechał do sanatorium! Kuźwa, co za czasy... .
Hmm tak z ciekawości ;) Od kiedy w I LO w Piotrkowie Trybunalskim uczy profesor?? Co najwyżej nauczyciel lub magister :)
Do wszystkich maturzystów: jak macie problem z tym, że nauczyciel Was "zostawia" przed maturą to Wy lepiej na studia nie idźcie :)
Ne wiem skąd tyle jadu w stosunku do nauczycieli w chrobrym. Moja córka nie chodziła na żadne korepetycje matematyki uczył ją pan prof Kwiatkowski i daje sobie świetnie radę na studiach.. trzeba się uczyć a nie tylko roszczenia. Jedne dzieci są bardziej inteligentne inne mniej i muszą się dużo więcej uczyć. Trudno mieć pretensje do garbatego, że ma dzieci proste.
Problem leży gdzie indziej. Strach, obawy, lęk uczniów. Matura dalej jest traktowana w szkołach z tradycjami za ważne wydarzenie z życia młodzieży.
W trzecim LO tez pojechała matematyczka . A wy tylko o Chrobrym......
Przecież w tej szkole i tak wszyscy na korki z matmy chodzą, więc w czym problem? Oby tylko korepetytorzy do sanatorium nie wyjechali i będzie dobrze.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!