metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Wczytany w artykuł ~Wczytany w artykuł (Gość)05.01.2015 22:48

Byłem w życiu u ca. 30 lekarzy...
"Jesteśmy z nimi emocjonalnie związani" - może odczułem w jednym, dwóch przypadkach.

70

luz i k ~luz i k (Gość)05.01.2015 23:23

"nono" napisał(a):
W życiu nie sądziłam, że pan doktór Klimczyk z Sulejowa jest takim aktywnym związkowcem i nawet w tvn go pokażą.

Gdzie kasa tam zaraz i pan doktór Klimczyk. Jeszcze tego nie wyczaiłeś? Obserwuj dokładnie i nie dziw się, nawet jeśli będzie ci się chciało rzygać.
luzik Piszę tak, bo nie mogę się zalogować.

30

taki jeden taki jedenranga05.01.2015 23:38

"Al-Bundy" napisał(a):
Zatem mordy w kubeł i nie narzekać.

Al. Trochę spokojniej. Na kogo kto głosował, to głosował.
A ja, będąc Tobą, po wywodach Twojego ulubionego ugrupowania n/t zmiany Konstytucji i prywatyzacji Lasów Państwowych, wypowiadałbym się troszkę oględniej.
Nie zawsze "prywatne", które tak kocha Twój Guru, jest najlepsze i najbardziej efektywne.

30

trytek ~trytek (Gość)05.01.2015 23:39

Tych lekarzy którzy pomijamy. Jak nie zarobią nic to się rozumu nauczą.

30

zzz ~zzz (Gość)05.01.2015 23:47

a wy nie rozumiecie ze socjalizm sie skonczyl?? kazdy ma prawo do zarobku. lekarze tez. to ze wy dajecie sie dymac za najnizsza krajowa i nic z tym nie robicie to wasza sprawa, oni nie muszą. poza tym dyma was nfz i zus. skumajcie ze system jest waszym wrogiem !!!a ze lekarz prowadzi prywatna parkyke?? tak samo jak niejeden przedsiebiorca pracuje na etacie i ma swoja firme. wymagajcie od NFZ ktoremu płacicie !!!!!

18

luzik luzikranga06.01.2015 00:15

"nono" napisał(a):
W życiu nie sądziłam, że pan doktór Klimczyk z Sulejowa jest takim aktywnym związkowcem i nawet w tvn go pokażą.

Gdzie kasa tam zaraz i pan doktór Klimczyk. Jeszcze tego nie wyczaiłeś? Obserwuj dokładnie i nie dziw się, nawet jeśli będzie ci się chciało rzygać.

80

Piotrek ~Piotrek (Gość)06.01.2015 02:05

A już najbardziej podoba mi się ten Michał Szymański co się mądruje w TV , a nawet lekarzem nie jest tylko konkretnym biznesmenem.

80

trelemorele ~trelemorele (Gość)06.01.2015 06:45

jeśli chcą negocjować zmianę kontraktów, to najważniejsza zmiana, która powinna być wprowadzona, to zakaz zatrudniania przez przychodnie/firmy aspirujące do kontraktu z NFZ lekarzy, którzy jednocześnie pracują/prowadzą inne firmy nieposiadające takiego kontraktu. To by natychmiast wyklarowało sytuację. ponadto dopuścić lekarzy ze Wschodu i bezwzględnie egzekwować czas pracy tak aby jeśli sa zatrudnieni w szpitalu nie traktowali ten dyżur jak wypoczynek no i jeśli chce pracować w szpitalu a ma swoja praktykę to wprowadzić zakaz konkurencji bo przecież jest to na niekorzyść szpitala.

70

i do przodu ~i do przodu (Gość)06.01.2015 06:48

a niech wypowiadają umowy na razie szpitale zarobią a w ich miejsce powstaną nowe nzoz a póki co w żadnym wypadku za pieniądze nie korzystać z prywatnych praktyk

91

gwidon ~gwidon (Gość)06.01.2015 07:19

otwierać kolejne poradnie aby zwiększyć konkurencje, ciąć koszta np.przy rozliczeniach z nfz niech to robią pracownicy, wprowadzać zakaz konkurencji jeśli praca w publicznym to nie prywatnie bo to ze szkodą dla szpitala, zatrudniać obcokrajowców i w żadnym wypadku nie korzystać z prywatnych gabinetów no i na koniec w nzoz które maja podpisane umowy z nfz żądać maksymalnej diagnostyki i badan profilaktycznych tak często jak to możliwe

70

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat