ja powiem w skrócie Lekarze weźcie się do roboty i nie płaczcie że macie dużo roboty przychodnia 4-6h to oj jaki ja zmęczony jestem ale w prywatnym gabinecie to 24 dacie radę. DNO Jak zawsze
Rozwiązujcie umowy tylko na to czekamy będziemy wchodzić w wasze miejsce i zarabiać na nowo otwartych przychodniach potężne pieniądze potem tylko zwolnić pseudo informatyków za tzw. rozliczenia z nfz powierzyć księgowość zewnętrznej firmie na zasadzie outsourcingu i kilkaset tysięcy złotych jest na czysto zatem my młódź lekarze wchodzimy w to jak w dym ...
Weźcie się do roboty a nie szantażować .zapamiętam Wam drodzy lekarze.
Wypisuję się z mojej przychodni na Wyspiańskiego. Nie chca mnie leczyc to nie będę się narzucał:)
Biorą takie s++++++++y nawet po 2 tys. zł za jeden dyżur + pensja + wizyty prywatne, a jeszcze śmią cokolwiek się odzywać. Jak nie pasuje to na kasę do marketu albo do fabryki czekoladek.
Najwyższy czas dopuścić lekarzy ze wschodu by mogli otwierać swoje przychodnie,a tą hołotę pogonić na sanitariuszy,albo do mycia d-p na zachodzie za 1500euro,i będzie porządek.
"do-wiesika",-zapomniałeś że robiłeś to za nasze pieniądze.Nie spotkałem się z biednym lekarzem w śród swoich znajomych.
Przepraszam, jak mam rozumieć, "lekarz, lekarzowi nie równy"
Proszę o odpowiedź ?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!