metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
luzik ~luzik (Gość)30.11.2011 11:07

Nie pomińmy jeszcze jednego faktu, o którym nie mówił nam wszechstronnie uzdolniony pan przewodniczący:te 10 baloników zostanie zawiezione służbowymi samochodami urzędu - oczywiście na kosz podatnika.

00

referendum ~referendum (Gość)30.11.2011 11:10

Tak Panie Prezydencie. Łatwo i rozrzutnie wydaje sie pieniądze podatnika (480 tys zł !!!) żeby przekonać do swoich racji radnego Żerka i żeby zagłosował tak jak Pana pożal się Boże radni. A trzeba klepnąć wyższe podatki ( wzrost dwucyfrowy)żeby znów coś przymataczyć i może przekupić kolejnego radnego żeby się Panu podporządkował.
Pozdrawiam:)Referendum coraz bliżej

00

Kapitan Bomba ~Kapitan Bomba (Gość)30.11.2011 11:17

jestem ciekawe czy wy kiedykolwiek przestaniecie narzekać i zaczniecie dostrzegać dobro....

00

jan ~jan (Gość)30.11.2011 11:21

Pan Prezyden już jednego radnego zaspokoił, ale ma jeszcze 8 swoich radnych ....Ciekawe co od nich kupi za publiczne piotrkowskie pieniądze

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga30.11.2011 11:25

Cytuję:
to są ludzie, którzy mają problem z emocjami, w związku z tym w taki sposób pokazują swoją niemoc – stwierdził prezydent.

Tak sobie, Jasiu, tłumacz. Rób dalej dobrą minę do złej gry, ale portkami pewnie już trzęsiesz.

00

OKO ~OKO (Gość)30.11.2011 11:27

Pomysł z happeaningami od Palikota ale P. Dzwonnik znalazł akurat taka formę wypowiedzi. Uważam też że służby wynajdują paragrafy aby nie pozwolić na taka formę wypowiedzi. Ma coś do powiedzenie i nie boi się tego zrobić. Do oceny pozostaje tylko czy słuszne to czy nie. Ja osobiście uważam że prezydent jednak trochę zboczył z kursu. Nie podobają mi się jego rządy. Panie prezydent nie tędy droga do rozwoju tego miasta. Przedsiębiorca da sobie rade przeniesie biznes do innej gminy. Najwięcej po dupsku jak zwykle dostana szarzy zjadacze chleba. Mi w pracy nie tak łatwo podniosą pensje jak Pan podnosisz podatki i opłaty lokalne (taka inna forma zdzerania pieniędzy). Zapominasz pan że tu mieszkają ludzie. którzy nie zarabiają tyle co Pan i podwładni.

00

Balon ~Balon (Gość)30.11.2011 11:29

Panie Prezydencie jest Pan w olbrzymim błędzie. Pańska wygrana w wyborach nie znaczy że może Pan wydawać pieniądze z moich podatków na to co się Panu podoba. Jeśli ma pan hopla na punkcie tego balonu niech go Pan kupi za swoją pensję. Historia pokazuje że bezczelność władzy w stosownym momencie zostaje przez wyborców oceniona. Ciekawe na jak długo wystarczy Panu buty i arogancji?

00

Piotr ~Piotr (Gość)30.11.2011 11:46

Dobrze ze podniesli podatek przedsiebiorca niech zwolni pare osob,ludzie co chojniaka wybrali niech placą teraz i niech maja nauczke bo kocham Piotrkow bo mozna lepiej...

00

Trójca wspaniała ~Trójca wspaniała (Gość)30.11.2011 12:02

Popatrzcie na te trzy twarze ludzi z potężnymi wynagrodzeniami miesięcznymi, mającymi służbowe samochody, telefony, laptopy i wiele innych profitów. Zobaczcie jak te osoby są zatroskane o los mieszkańców i miasta windując im dzisiaj do maksimum stawki podatku od nieruchomości, ceny wody i ścieków oraz opłaty parkingowe. Wiecie, gdzie te osoby na zdjęciu: Chojniak, Kacperek i Karzewnik mają nas mieszkańców... ??? Mają Was wyborców w d...e !!!

00

filozof ~filozof (Gość)30.11.2011 12:12

Myślę, że podatków już Chojniak nie podniesie i nie będzie miał skąd wziąść pieniędzy na zaspokojenie tych 8 radnych....

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat