A ja pytam, jak długo jeszcze lawety z reklamami będą blokowały w Piotrkowie miejsca parkingowe! To jest chamstwo i ignorancja wobec mieszkańców ze strony pana Dzwonnika!
A gdzie niby te miejsca parkingowe blokują? Konkrety proszę, a nie jakieś bezpodstawne oskarżenia.
Szanowny kolego "EP", zasmuciłeś mnie... bo z tego wynika, że nie jesteś aż tak bacznym obserwatorem, jak by można z Twoich innych wypowiedzi wnioskować. A jeśli chodzi o konkrety, w obecnej chwili dwie stoją na ul. Słowackiego, na odcinku od Armii Krajowej do Kostromskiej. A dwa dni temu dwie stały połączone razem, blokując 4 miejsca!
Na portalu kobiecym Kobiety.lodz.pl założonym przez działaczkę kobiecą Bognę Stawicką taką radę znalazłem.
http://kobiety.lodz.pl/index.php?option=com_content&task=category§ionid=11&id=61&Itemid=104
Jesteś emerytem?
Rząd mówi nie ma dla ciebie miejsca w domu starości?
Nasz plan daje każdemu kto ma 65 lat lub więcej pistolet i 4 kule. Możesz zastrzelić 2 posłów i 2 ministrów lub tylko ciężko ranić. Oczywiście to znaczy, że idziesz do więzienia, gdzie będziesz dostawał 3 posiłki dziennie, miał dach nad głową, ogrzewanie i opiekę zdrowotną o jakiej możesz tylko marzyć? Potrzebujesz zęby? Nie ma problemu. Okulary? Fraszka. Wymiana biodra? Też do załatwienia.
Nerki, płuca, serce? Wszystko zabezpieczone( i twoje dzieci mogą przyjechać i odwiedzać cię tak często jak to robią teraz).
I kto będzie za to płacił? Ten sam rząd, który ci właśnie powiedział, że go na to nie stać aby dać ci miejsce w domu opieki nad starszymi! I ciekawy dodatek – jako wiezień nie musisz płacić podatku
dochodowego.
http://sklave.manifo.com/
Jestem baczniejszym od Ciebie. Ta naprzeciwko UJK stoi na postoju taxi albo tuż obok, gdzie jest zakaz zatrzymywania. Nikomu więc miejsca postojowego nie zabiera. Ta druga w sumie też - przecież chyba można zaparkować przyczepę?
Ale przecież te przyczepy nie dotyczą balonu....jechałem teraz...ul. Słowackiego
"Piotrkowianinie", absolutnie nie neguję, że jesteś uważniejszy niż ja, ale sam sobie teraz przeczysz, twierdząc, że jak to nazwałeś "oskarżam bezpodstawnie". Jeśli chodzi o miejsca postoju przyczep, stoją na miejscach parkingowych, tam nie ma zakazu! Jeśli jednak by stały "na zakazie", stwarzałyby niebezpieczeństwo dla innych, więc ignorancja ich właściciela byłaby jeszcze większa.
Zmień lekarza. A w jaki sposób one niebezpieczeństwo stwarzają ?
Twoje auto w gazie większe robi..Epi
czyżby? oby fszystkie 4
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!