nie wiem czy wymienianie tych nie odsnieżonych ulic to dobry pomysł bo kiedy piotrkowski Zarzad Dród to przeczyta i policzy ilosc nie odśnieżonych ulic to niewiem czy zdążą sie wyrobic do wiosny przeciez odsnieżają 24 godziny na dobe to gdziie znajdą czs na dodatkowe ulice
DROGI DLA PIESZYCH SĄ TEŻ TRAGICZNE NIE MOŻNA CHODZIĆ JEST KOSZMAR CIEKAWA JESTEM CZY ZIOM DOSTAJE KARY ZA NIE SPRZĄTANIE KOSZMAR.
wczoraj kiedy był tzw. miękki śnieg można było odśnieżyć chodniki,przez ten weekend będzie bardzo mroźno i będziemy chodzić po tzw. garbach, szczególnie nie można wejść z chodnika na ulicę i odwrotnie -trzeba skakać
Ulica między Topolową , Wysoką, i Łódzką , wjazd obok Musi , wogóle jest nie odśnieżona , ciężko z parkingów wyjeżdzać
A ja niektóre nazwy ulic na osiedlu Wierzeje proponuję zmienić na ul. Radnych - Zaradnych, a dlaczego to proszę się przespacerować i zobaczyć na własne oczy. Ul. Rusałki do Jeziornej do Żołędziowej- czarna jezdnia, ul. Świerza do Macierzanki, Chabrowej - czarna jezdnia, a na pozostałych śnieg zalega na całości jezdni w różnych grubościach od 5-20cm.( a chodników niestety nie zbudowano, a o te zadbaliby właściciele posesji. Komuna odeszła dość dawno ale prominencje nawyki zostały, nie ważne jaka opcja rządzi.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!