wysyłam do okulisty-al. Armii Krajowej -tragedia przy chodniku,Kościelna , Polna-to jest dopiero-trzeba iść ulica bo chodniki tu sa zasypane a prywatni właściciele nie odśnieżają-i gdzie jest straż miejska?-łapie fotoradarem samochody
Idąc od kościelnej do A. Krajowej koło ZUS z chodnków nie można wejść na ulice po pługi wysypuja śnieg na przejścia i chodniki, a obok przychodni lekarskiej róg Kościelna-Polna przejść nie można trzeba chodzić ulicą, to samo Szkolna,Daniłowskiego,
Tartu -ja jeźdżę do Focusa systematycznie i jeszcze nigdy ani ja ani moi znajomi nie zajeliśmy miejsc parkingowych wokół Focusa - za bardzo nie wiem po co,wygodnie parkujemy w Focusie. Skąd Tartu ta wiedza o tym kto parkuje na osiedlu?
B.Chrobrego, Kazimierza Wielkiego, Mieszka I..... a tak blisko Urzędu Miasta:))
Mieszkańcy koło Focusa odśnieża sobie parkingi ładnie, a w sobotę czy niedzielę tak i tak z tego nie skorzystają bo klienci focusa zajmą te ładnie odśnieżone miejsca jak zawsze zresztą. Fatalnie jest w tych okolicach i na całym osiedlu. Ani iść ani jechać.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!