metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
rozsadek ~rozsadek (Gość)25.01.2013 11:45

szybciej było by napisać które są odśnieżone

00

mama ~mama (Gość)25.01.2013 11:37

Paderewskiego tez nieodśnieżona, ale lepiej bybylo zadać pytanie które są odśnieżone

00

luki ~luki (Gość)25.01.2013 11:28

Piotrkowska w Łodzi

00

Bedna..... ~Bedna..... (Gość)25.01.2013 11:26

Krakowskie Przedmieście przy szkole podst. 16 trzeba wywozic snieg a nie odśnieżać!!!!!!!!

00

xxx ~xxx (Gość)25.01.2013 11:13

ul. Szmidta przy szkole podstawowej nr 11

00

WZW ~WZW (Gość)25.01.2013 11:10

osiedle wyzwolenia też nie odśnieżone :/ cała ulica krasickiego zasypana...

00

grid ~grid (Gość)25.01.2013 11:03

ul.Krańcowa

00

mama z wózkiem ~mama z wózkiem (Gość)25.01.2013 11:07

Chodzę z dzieckiem na rehabilitację do ośrodka SZANSA na ul. Wysokiej od ul. Mickiewicza. Wojska Polskiego jako tako sie przejdzie, ale już cała długość wysokiej to jest tragedia. W tamtym tygodniu jak szłam z wózkiem to musiałam go praktycznie nieść, Gdy kółko wpadło na mulde śniegu to zjeżdżał gdzie chciał. W tym tygodniu już nie mogłam iść na piechotę, bo ścieżka zrobiła sikę tak wąska, że koła mi się tam nie chcą zmieścić. Każde zejście z chodnika na pasy to jest tragedia, bo wózek z dzieckiem muszę przenosić, a po to on ma kółka, żeby nim jeździć a nie nosić. O spacerach z niemowlakiem można zapomnieć gdy na chodnikach zalega śnieg, bo po prostu kółka grzęzną i wiem, że to nie jest tylko mój problem, ale każdej matki z małym dzieckiem. To wszystko to jest paranoja. Dlaczego przez to, że nikt nie chce się zająć dokładniejszym odśnieżeniem chodników mam zamknąć dziecko w domu? Może ktoś wreszcie coś z tym zrobi? Jak mam dziecko wozić na rehabilitację, skoro miasto, gospodarze bloków nie dbają o odśnieżenie chodników?

00

drabinka ~drabinka (Gość)25.01.2013 10:49

do "pieszy":
jak się przechodzi przez przejścia dla pieszych, to nie trzeba skakać, a zaspy są tylko tam, gdzie nie ma przejść. Wniosek? - ktoś tu przechodzi w niedozwolonych miejscach przez ulicę :))

00

Gość ~Gość (Gość)25.01.2013 10:43

Rozumiem, że mieszkańcy bloków narzekają na brak odśnieżania ulic.
Wiem, że płacicie za to by było odśnieżone. Tyle, że tak to sobie możecie czekać do wiosny.
Lepiej sami łapcie za łopaty i w 15 minut cała uliczka będzie odśnieżona.
Dwa nie zostawiajcie aut na ulicy bo często pług manewruje między autami i guzik odśnieża.
Przykład dla fotografa do tego zdjęcia: ulica Różana kabaret :D
Dobre też jest to, że śnieg z solą wywalają na hałdę na ul.Bawełnianka skąd przy roztopach popłynie prosto do Strawy - a obok Inspektorat Ochrony Środowiska :D
Mnie nikt nie odśnieża ulic sam muszę łopatą machać by wydostać się z garażu na ulicę. Do przekopania jakieś 200m kw. i nikt nie przyjdzie nie pomoże, a też na to łożę.
Zabawne jest też to, że gdy nie było śniegu to sypali piach na suchy asfalt, a teraz jak jest zawalone to nawet nie odśnieżają.
Kabaret :D

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat