A może Bartosz Gumulec? Albo Magda Kociołek - Gumulec? A może Beata Stachaczyk? Anita Wojtala? Szczepan Kowalczyk?
Ja mogę zostać. Z upoważnieniem Alberty Lulaj. Znaczy - walę w pysk, kiedy bredzi, wydzielam środki na samorozwój i ogólnie panuję nad wszystkim.
To ty jeszcze wiesz kto się kryje pod nickiem "sklave"
Zgaduj!
Kolejna komedia za nasze pieniądze a drogi jak były dziurawe tak są , ale kierowca też wyborca i łatwo nie zapomni nawet ten co chodzi do kościoła.
Asystent jak sama nazywa wskazuje tylko asystuje znaczy się pomaga....W czasach dawnej monarchii nosili tytuły ochmistrza, koniuszego, garderobianego, urynał..aaaa...
Dzisiejsi monarchowie je tylko tak bardziej wyrafinowanie nazwali by stworzyć pozory demokracji.
No i mamy: konsultantów, managerów, spedytorów, logistyków,
witaczy, lizaczy....
Panie Prezydencie czekamy na wykład specjalny w WSH związany z tematyką samorządową na przykładzie Miasta Piotrkowa Trybunalskiego.
Zaproszenie od pani Rektor WSH otrzymał pan osobiście na początku kwietnia.
http://sklave.manifo.com/foto-szopka
Widać ze prezydent sobie nie radzi więc niech zrezygnuje z funkcji nieudacznik.
im więcej doradców tym więcej problemów, pan Prezydent jest na tyle niedysponowany społecznie że potrzeabuje ich aż tylu? Pieniędzy w kasie nie ma a tu myśleć się nie chce.Byle nie Pani Szelągowska która kłody rzuca swoim pracownikom
A ja bym z chęcią taką kaskę " przytulił " , będąc nawet łącznikiem trzecim , czwartym czy piątym - "asystentem " .
Masz na myśli organy ścigania?Niektóre przyzwyczajenia nigdy z człowieka nie wyjdą.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!