metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)28.06.2010 19:13

"Mac" napisał(a):
aha, myślałem że Urban

Z pewnością, źle myślałeś.
Bowiem Urban za tym nie stoi.
Bo nie może stać.
Ponieważ on leży w przydomowym basenie w Konstancinie do góry brzuchem, uszu używając jak ryba płetw.
http://www.nto.pl/apps/pbcsi.dll/bilde?Site=NO&Date=20061226&Category=REPORTAZ&ArtNo=61223012&Ref=AR&MaxW=580&border=0&title=1

00

Mac ~Mac (Gość)28.06.2010 19:18

"Piotr-Wlostowic" napisał(a):
Bo nie może stać.
Ponieważ on leży w przydomowym basenie w Konstancinie do góry brzuchem, uszu używając jak ryba płetw.
http://www.nto.pl/apps/pbcsi.dll/bilde?Site=NO&Date=20061226&Category=REPORTAZ&ArtNo=61223012&Ref=AR&MaxW=580&border=0&title=1

Nie wiedziałem że wymieniacie się fotkami z kamerki internetowej ;-)

00

arti2811 ~arti2811 (Gość)28.06.2010 19:53

"Mac" napisał(a):
a kto ją wg Ciebie wcześniej ustawił?

Sztaby wyborcze które wczesniej się umawiają co do pytań.

00

Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)28.06.2010 19:58

"Mac" napisał(a):
"Piotr-Wlostowic" napisał(a):
Bo nie może stać.
Nie wiedziałem że wymieniacie się fotkami z kamerki internetowej ;-)

Bo niby skąd miałeś wiedzieć?
Ale teraz już wiesz.
Skoro tak, to podzielę się jeszcze z Tobą radością, że wymieniamy się również fotkami z kamerki internetowej z żoną Pana Jurka, Panią Gosią Daniszewską - kiedyś redaktor naczelną miesięcznika "Zły, z Panem Wojtkiem Jaruzelskim, z Panem Czesiem Kiszczakiem, z Panem Stasiem Kanią, z Panem Mariuszkiem Walterem, z Panem Adasiem Michnikiem i innymi.
W każdym razie, jest już tego tyle, że mi miejsca na dysku brakuje.

Komentarz był edytowany przez autora: 28.06.2010 20:01

00

#FFF ~#FFF (Gość)28.06.2010 20:03

"Kto według piotrkowian wygrał debatę telewizyjną?" jakie to ma znaczenie. obaj kandydaci to socjaliści praktycznie niczym nieróżniący się od siebie.

00

Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)28.06.2010 20:22

"#FFF" napisał(a):
jakie to ma znaczenie. obaj kandydaci to socjaliści praktycznie niczym nieróżniący się od siebie.

A jednak praktycznie różniący się, choć tylko szczegółem - ja wiem, że drobnym i nic nie znaczącym - ale jednak!
Otóż Jarosław Kaczyński, w przeciwieństwie do swego konkurenta, nie planuje pójść na polowanie na wilki, zastrzelić Bronisława Komorowskiego, wypatroszyć i skórę wystawić na sprzedaż w Europie.

00

polak 749 ~polak 749 (Gość)28.06.2010 20:29

Lola nie zgadzam się z tobą. Spod władzy komuny wysfobodziliśmy sie sami a zasług Zachodu jest w tym tyle co nic. I w zamian za to że obalilismy im przeciwnika otrzymalismy najgorsze w historii warunki członkostwa w Unii Europejskiej m. in. niższe dopłaty dla rolników.

00

Lola ~Lola (Gość)28.06.2010 20:43

"Mac" napisał(a):
Gdyby nie zachód i aspiracje niemiec i USA żeby wyciągnąć nas ze strefy wpływów Rosji pewnie dalej tkwilibyśmy w ciemnym zaułku PRL'u nie było by niczego w sklepach a służby bezpieczeństwa siały by terror taki jak dziś na białorusi lub w czeczenii. Także dobrze się stało że weszliśmy do struktur zachodu bo to nas uratowało...

Proszę Cię nie rozśmieszaj mnie, bo naprawdę w tym jednym komentarzu dałeś dowód swojej niewiedzy. Po pierwsze: zapomniałeś o polityce glasnoti i pierestrojki, zainicjowanej przez Gorbaczowa. To był znaczący znak odprężenia i zmiany, taka kropka nad "i" po działaniach Solidarności. Po drugie i tak byśmy się stamtąd wyrwali, bo chociażby od `56 mieliśmy status specjalny. Po trzecie proponuję trochę poczytać, najlepiej prasy zachodniej z tamtego okresu i przekonać się o zachowawczym stosunku Zachodu np. podczas stanu wojennego. Natomiast przewrót demokratyczny wszystkich tam za Odrą zdziwił, tyle w tym ich zasługi. A co z sankcjami Reagana, które godziły de facto w nas-ludzi, a nie w chory system? Po czwarte nikt nam nie nakazywał przybierać ślepo kursu neoliberalnego po 89 r. Przestań wciskać kity, że Zachód jest podporą i ostoją naszej wolności. My stanowimy tylko jedną z kart w tym rozdaniu, tak jak w `45 byliśmy kartą przetargową między aliantami. Koniec mądrowania. Chcesz dyskutować, to zapraszam na priv.

00

97-300 97-300ranga28.06.2010 20:52

Czerwone szczenie znów majaczy!

00

Lola ~Lola (Gość)28.06.2010 21:01

"97300" napisał(a):
Czerwone szczenie znów majaczy!

A jak! Majaczę, wciąż majaczę, a ty wciąż te majaki widzisz i śledzisz, ba nawet masz odwagę je czytać. Bardzo mnie to cieszy, bo miło zawsze mieć publikę - mierną, bo mierną, ale wierną :)
My podobno ze sobą nie rozmawiamy, nieprawdaż? Proponuję wciąż śledzić te moje fantasmagorie, ale komentarz jest raczej zbędny. I tak zawsze wiem, w jaki sposób mnie skwitujesz.

Komentarz był edytowany przez autora: 28.06.2010 21:15

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat