Z pewnością, źle myślałeś.
Bowiem Urban za tym nie stoi.
Bo nie może stać.
Ponieważ on leży w przydomowym basenie w Konstancinie do góry brzuchem, uszu używając jak ryba płetw.
http://www.nto.pl/apps/pbcsi.dll/bilde?Site=NO&Date=20061226&Category=REPORTAZ&ArtNo=61223012&Ref=AR&MaxW=580&border=0&title=1
Nie wiedziałem że wymieniacie się fotkami z kamerki internetowej ;-)
Sztaby wyborcze które wczesniej się umawiają co do pytań.
Bo niby skąd miałeś wiedzieć?
Ale teraz już wiesz.
Skoro tak, to podzielę się jeszcze z Tobą radością, że wymieniamy się również fotkami z kamerki internetowej z żoną Pana Jurka, Panią Gosią Daniszewską - kiedyś redaktor naczelną miesięcznika "Zły, z Panem Wojtkiem Jaruzelskim, z Panem Czesiem Kiszczakiem, z Panem Stasiem Kanią, z Panem Mariuszkiem Walterem, z Panem Adasiem Michnikiem i innymi.
W każdym razie, jest już tego tyle, że mi miejsca na dysku brakuje.
"Kto według piotrkowian wygrał debatę telewizyjną?" jakie to ma znaczenie. obaj kandydaci to socjaliści praktycznie niczym nieróżniący się od siebie.
A jednak praktycznie różniący się, choć tylko szczegółem - ja wiem, że drobnym i nic nie znaczącym - ale jednak!
Otóż Jarosław Kaczyński, w przeciwieństwie do swego konkurenta, nie planuje pójść na polowanie na wilki, zastrzelić Bronisława Komorowskiego, wypatroszyć i skórę wystawić na sprzedaż w Europie.
Lola nie zgadzam się z tobą. Spod władzy komuny wysfobodziliśmy sie sami a zasług Zachodu jest w tym tyle co nic. I w zamian za to że obalilismy im przeciwnika otrzymalismy najgorsze w historii warunki członkostwa w Unii Europejskiej m. in. niższe dopłaty dla rolników.
Proszę Cię nie rozśmieszaj mnie, bo naprawdę w tym jednym komentarzu dałeś dowód swojej niewiedzy. Po pierwsze: zapomniałeś o polityce glasnoti i pierestrojki, zainicjowanej przez Gorbaczowa. To był znaczący znak odprężenia i zmiany, taka kropka nad "i" po działaniach Solidarności. Po drugie i tak byśmy się stamtąd wyrwali, bo chociażby od `56 mieliśmy status specjalny. Po trzecie proponuję trochę poczytać, najlepiej prasy zachodniej z tamtego okresu i przekonać się o zachowawczym stosunku Zachodu np. podczas stanu wojennego. Natomiast przewrót demokratyczny wszystkich tam za Odrą zdziwił, tyle w tym ich zasługi. A co z sankcjami Reagana, które godziły de facto w nas-ludzi, a nie w chory system? Po czwarte nikt nam nie nakazywał przybierać ślepo kursu neoliberalnego po 89 r. Przestań wciskać kity, że Zachód jest podporą i ostoją naszej wolności. My stanowimy tylko jedną z kart w tym rozdaniu, tak jak w `45 byliśmy kartą przetargową między aliantami. Koniec mądrowania. Chcesz dyskutować, to zapraszam na priv.
A jak! Majaczę, wciąż majaczę, a ty wciąż te majaki widzisz i śledzisz, ba nawet masz odwagę je czytać. Bardzo mnie to cieszy, bo miło zawsze mieć publikę - mierną, bo mierną, ale wierną :)
My podobno ze sobą nie rozmawiamy, nieprawdaż? Proponuję wciąż śledzić te moje fantasmagorie, ale komentarz jest raczej zbędny. I tak zawsze wiem, w jaki sposób mnie skwitujesz.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!