metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)15.01.2019 07:19

Barbarzynstwo, znieczulica. Jak tak można? Te dziki nikomu nie zagrażają nie przychodzą do gospodarstw a świnki też nie wychodzą do lasu. Zostawcie te zwierzęta w spokoju.!!!!!!!!!!!!!!!! Zachowuje ie się gorzej niż bydleta

2116

darkoman hodowca ~darkoman hodowca (Gość)15.01.2019 20:59

dla zainteresowanych odstrzałem, ASF - em polecam ten film, obejrzyjcie to tylko 16 min.

72

film ~film (Gość)16.01.2019 07:59

Psy myśliwych brudzą się we krwi dzików i jedzą surowe mięso, zanim wrócą na wieś, gdzie rolnicy trzymają świnie. Krew zostaje też w terenie, jako rezerwuar wirusa. Właśnie dzięki temu mamy problem!

60

gość ~gość (Gość)15.01.2019 15:20

Wystrzelac co do sztuki przez dzika prawie wpadłam autem do rowu nie życzę sobie ich na drodze

816

Bardzo sterylnie.... ~Bardzo sterylnie.... (Gość)16.01.2019 12:05

30

dzik jest dziki ~dzik jest dziki (Gość)16.01.2019 12:57

portal epiotrkow to nie jest koncert życzeń gościu. A co do twoich umiejętności kierowania pojazdem to powinieneś wiedzieć, że przejeżdżając masz ograniczyć prędkość i uważać na dzikie zwierzęta. Zwłaszcza teraz kiedy uciekają w popłochu. To ty jesteś winny i nie dostaniesz odszkodowania od ubezpieczyciela jeżeli potrąciłeś dzika czy sarnę albo łosia, bo nie zachowałeś wymaganej prawem ostrożności. Życzę szerokiej drogi bez dzików bo dzik jest dziki

32

gość ~gość (Gość)16.01.2019 20:05

Mój sąsiad pojechał na polowanie i dostał zawał i zmarł w minioną sobotę czy to wina Dzików.

30

1111 ~1111 (Gość)17.01.2019 23:41

ciekaw jestem co by powiedzieli CI PRZECIWNICY odstrzału gdy by się okazało że ASF zmutował się z ludzką grypą jestem pewny że pierwsi by się tego domagali POPIERAM LEKARZA WET. Jak nie odstrzelą to i tak padną z powodu choroby a ptaki rozniosą po całym kraju i Europie a szynka i schabowe będą wsuwać ze starych zapasów z przed ponad 20 lat SMACZNEGO.

11

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat