„Jasna Sprawa” czyli nowa firma Owsiaka założona metodą „Amber Gold”!
Na całym Świecie są takie akcje, ale u nas musi się ktoś taki w końcu, po latach znaleźć, kto upatrzył w tym pieniądze do zarobku, które jemu samemu może przeszły koło nosa i nie zarobił na tym, bo nie miał pomysłu. Jeżeli nie ma ktoś ochoty dać na tę akcję przysłowiowej złotówki to niech do jasnej cho... nie daje. Żenada...
To mamy tę ciemnotę czy nie? Bo jak do negowania orkiestry to ciemnota ale jak do wybierania ludzi którzy niewiele mają do zaoferowania ludziom to już mądrzy są.
Czekamy na Piotrkowską Orkiestrę - będzie biznes miejski, kto wie jaka funkcja przypadnie Panu Winiarskiemu i ile na tym zarobi.
co roku napadają mnie wolontariusze, jeśli nie masz serduszka to płać. Spróbuj nie zapłacić, to jesteś zły. Nie mogę spokojnie przejść. poza tym, czy ktoś pamięta, ze ta impreza w mieście kosztuje nas często więcej niż to co udaje się zebrać, tu nikt nie pracuje za darmo np. MOK, nikt za darmo nie czyści toalet itd.
Kto nie chce dawać na Wielką Orkiestrę niech nie daje, ale dlaczego krytykować tych którzy dają? To tak jak ktoś by mi bronił dawać na ofiarę czy Caritas.
[cytat="teakt"][/cyt
Język pana Michalkiewicza w stylu KUPA GÓWNA ŚMIERDZĄCEGO I CI ZASRAŃCY to o dziennikarzach, jest dowodem na to, że kultura dyskusji nie jest najmocniejszą stroną tego pana. No cóż, taka jest dzisiejsza rzeczywistość polityczna i medialna po obydwu stronach barykady.Smutne!
Ale, przecież, przymusu nie ma żadnego; nie chcesz, nie dawaj. Otwórz telewizor i zajmij się czymś milszym. Po prostu.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!