metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
teakt ~teakt (Gość)10.01.2015 18:57

21

dotchła pani wózku ~dotchła pani wózku (Gość)10.01.2015 19:00

„Jasna Sprawa” czyli nowa firma Owsiaka założona metodą „Amber Gold”!

70

ktoś tam ~ktoś tam (Gość)10.01.2015 19:24

Na całym Świecie są takie akcje, ale u nas musi się ktoś taki w końcu, po latach znaleźć, kto upatrzył w tym pieniądze do zarobku, które jemu samemu może przeszły koło nosa i nie zarobił na tym, bo nie miał pomysłu. Jeżeli nie ma ktoś ochoty dać na tę akcję przysłowiowej złotówki to niech do jasnej cho... nie daje. Żenada...

58

:) ~:) (Gość)10.01.2015 19:29

"dzooony" napisał(a):
W tym roku nie dam ani grosza. Owsiak za bardzo się rozpanoszył. Proszę przeczytać artykuł http://wpolityce.pl/spoleczenstwo/228321-coraz-wiecej-pytan-wokol-owsiakow-wosp-zlotego-melona-i-mrowki-calej-owsiak-sam-sie-zatrudnial-i-sam-sobie-wyplacal-wynagrodzenie[/cytat]
To tak jak piotrkowskie władze :) i osoby które tak jadą po Owsiaku. A może by zacząć przyglądać się swojemu bałaganowi.

29

ciemnota czy nie? ~ciemnota czy nie? (Gość)10.01.2015 19:41

"jajaja" napisał(a):
Jeszcze jedna sprawa, czemu obraża się ludzi, którzy słuchają, myślą i mają wątpliwości. Ludzi wierzących nazywa się ciemnotą a w dniu zbiórki wiadomo gdzie uzbiera się najwięcej pieniędzy...

To mamy tę ciemnotę czy nie? Bo jak do negowania orkiestry to ciemnota ale jak do wybierania ludzi którzy niewiele mają do zaoferowania ludziom to już mądrzy są.

42

Zamiast WOŚP ~Zamiast WOŚP (Gość)10.01.2015 19:53

Czekamy na Piotrkowską Orkiestrę - będzie biznes miejski, kto wie jaka funkcja przypadnie Panu Winiarskiemu i ile na tym zarobi.

39

myślę ~myślę (Gość)10.01.2015 20:28

co roku napadają mnie wolontariusze, jeśli nie masz serduszka to płać. Spróbuj nie zapłacić, to jesteś zły. Nie mogę spokojnie przejść. poza tym, czy ktoś pamięta, ze ta impreza w mieście kosztuje nas często więcej niż to co udaje się zebrać, tu nikt nie pracuje za darmo np. MOK, nikt za darmo nie czyści toalet itd.

76

parafianka ~parafianka (Gość)10.01.2015 20:32

Kto nie chce dawać na Wielką Orkiestrę niech nie daje, ale dlaczego krytykować tych którzy dają? To tak jak ktoś by mi bronił dawać na ofiarę czy Caritas.

64

przyganiał kocioł... ~przyganiał kocioł... (Gość)10.01.2015 20:56

[cytat="teakt"][/cyt
Język pana Michalkiewicza w stylu KUPA GÓWNA ŚMIERDZĄCEGO I CI ZASRAŃCY to o dziennikarzach, jest dowodem na to, że kultura dyskusji nie jest najmocniejszą stroną tego pana. No cóż, taka jest dzisiejsza rzeczywistość polityczna i medialna po obydwu stronach barykady.Smutne!

11

tutaj tutajranga10.01.2015 21:58

Ale, przecież, przymusu nie ma żadnego; nie chcesz, nie dawaj. Otwórz telewizor i zajmij się czymś milszym. Po prostu.

97

Nowy komentarz

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat