metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość_piotr ~gość_piotr (Gość)31.01.2021 12:31

Kto nie lubi? Tylko T.Rydzyk

00

mol molranga10.01.2015 12:41

W tym roku liczę na fikołka na biurku w wykonaniu Jurka.

jurek.jpg

163

Ewa ~Ewa (Gość)23.12.2015 01:45

cyt. "WOŚP niepotrzebnie wyręcza z obowiązków Narodowy Fundusz Zdrowia i Ministerstwo Zdrowia"
Skoro NFZ i Ministerstwo Zdrowia nie wywiązują się ze swoich obowiązków, to trzeba sobie jakoś radzić. Ja jestem ZA. Inicjatywa Owsiaka nie tylko pomaga, ale także wspaniale oddziaływuje na młodzież zbierającą pieniądze na pomoc innym. I nie patrzy bez przerwy w komórki, laptopy i tablety.

12

On111 ~On111 (Gość)10.01.2015 12:36

kto głosuje na takich IDIOTÓW! ciekawe jaki miałby pogląd jak ktoś z bliskich jego osób zostałby podłączony do urządzenia które podtrzymuje życie zakupione przez Orkiestrę! bo szpitala na to nie stać!

1012

wośp ~wośp (Gość)10.01.2015 12:36

Nie rozumiem tych dyskusji!! Przecież cała ta zbiórka nie jest obowiązkowa więc jeżeli jakiś Winiarski, Rydzyk, Kaczyński i inni nie chcą dawać niech nie dają, ciul z nimi!! Ja co roku wspieram Orkiestrę i nie życzę sobie żeby jakieś barany za mnie decydowały.

1211

ortodoks ~ortodoks (Gość)10.01.2015 12:46

ortodoksi na drzewa i udawać koleżanki z zoo

45

miki ~miki (Gość)10.01.2015 12:56

Winiarski chyba był na szkoleniu u Krzycha Kononowicza.
Wychodzi z założenia że niczego nie będzie. Kolejny oszołom w radzie miasta.

710

melion ~melion (Gość)10.01.2015 13:01

Święta krowa III RP, pupilek mas pracujących miast i WSI - żyjący z rodzinką od lat wygodnie za zdefraudowane pieniądze zebrane na kwestach. Na pytania o finanse, do których ujawnienia jest zobligowany wyrokiem sądu, dostający białej gorączki! Któż to taki? Najbardziej wymowna jest reakcja reżimowych mediów na wyrzucenie dziennikarza Republiki z konferencji, a raczej jej brak i cisza w imię solidarności i odmóżdżenia społecznego. A dziennikarz zapytał jedynie, dlaczego od czerwca nie ujawniono ksiąg finansowych, mimo nakazu sądu. Powołano w zamian nowy, czysty podmiot.

177

dotchła pani wózku ~dotchła pani wózku (Gość)10.01.2015 13:05

Wszystkie niekorzystne komentarze dot. Owsiaka są usuwane,co za popieprzony portal!

137

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat