metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
vege ~vege (Gość)23.01.2011 11:16

"przedborzanin" napisał(a):
G.... mnie obchodzi psychika kundli.

Bez komentarza "pożalsiępborzaninie"...

00

Ziutek ~Ziutek (Gość)23.01.2011 11:29

"przedborzanin" napisał(a):
Pies podwórkowy powinien być trzymany na łańcuchu. I bez różnicy czy na wsi czy w mieście. Pamiętam jak kilka lat temu inkasent nie mógł wejść na podwórze żeby odczytać stan wodomierza bo gospodarz celowo spuścił psa. Pamiętam jak listonosz uciekał przez płot kiedy go zaatakował podwórkowy kundel który pojawił się zza węgła i go zaatakował. G.... mnie obchodzi psychika kundli. Kundle na łańcuch

Widać że nie jesteś za zwierzętami, ale to nie powód by w taki sposób wypowiadać się na ich temat. Nie będę powtarzał co dla psa oznacza łańcuch bo pisałem to na forum wielokrotnie.
Tak dla ścisłości - psy dzielą się na trzy grupy kundelki, mieszańce, rasowe - kundel w twojej wypowiedzi oznacza rzecz jasna negatywne pojęcie słowa pies - ale jest to niepoprawne wyrażenie - bo jeśli biorąc pod uwagę że mówisz o prawdziwych kundelkach to mówisz tylko o psach gdzie matka i ojciec tez byli kundelkami (nierasowcami).

Komentarz był edytowany przez autora: 23.01.2011 11:34

00

Dla wszystkich ~Dla wszystkich (Gość)03.02.2011 14:02

Czujecie się Bogami ? Myślicie że jesteście lepsi od psów ? W czym niby ? W pieprzeniu bzdur chyba. Człowiek nie rozumie świata zwierzat, ponieważ czuje się Panem i władcą.
Co z waszym sumieniem? wrażliwością ? .. Znieczulice całościowa.
Na takich jak wy wraz z moim psem olewamy kołpaki waszych wozików.

00

gość ~gość (Gość)06.03.2018 16:54

Zależy jak ktoś wychowa psa !!!!!! Każdemu psu należy się godny warunek

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat