Nauczyciele to mają ferie. Znowu nie pracują. Pozadawali dzieciom prace na ferie i sami hulaj dusza. Ja niestety nie mam ferii i wakacji i moje podatki idą na ich wolne.
Do "wer".
To trzeba było zostać nauczycielem, podatki szłyby na ciebie.A tak przy okazji - ferie to mają uczniowie, nauczyciele przebywają na urlopie, który gwarantuje im KN. Tylko głupi nie korzystałby z czegoś, co daje mu prawo. Zazdrościsz? No to masz problem....
Najlepsi są ci biedni rolnicy z tymi ciągnikami na blokadach wartych kilkaset tysięcy. Ciągle mało i mało. Co za ludzie
żołnierze też, szykuje się protest w Wojsku Polskim z powodu polityki MON
Stary człowiek i może?
Powinni strajkować rolnicy. Tylko nie rozumiem o co chodzi, przecież mają swój PSL. No fakt najpierw wyzwał ich od frajerów, teraz mówi, że protesty to wina opozycji a nie złej kondycji rolnictwa, ale PSL to PSL. Brawo.
dokładnie. Biedny nie poszedł strajkować, tak samo górnicy, brakuje tam jeszcze lekarzy ,pielęgniarek i nauczycieli. cały komplecik wtedy będzie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!