bezrobotni!!!! bo ja od roku azukam pracy i wszedzie w firmach kolesiostwo, tylko magazyny her tuska zostały
a ja myslę ze jeszcze dyrektor sanepidu powinien zastrajkowac, w koncu pensja (niemała) i emerytura(niemała) razem wziete to skromne wynagrodzenie dla jednej osoby.
Ratownicy medyczni. Robią to samo(często lepiej)niż lekarze, a zarabiają o wiele mniej!
tysiące ludzi z Bełchatowskiej "kopalni" też dostaje barbórki ,trzynastki a ja się pytam jacy ONI GÓRNICY??
ZA CHWILE TEZ BĘDĄ CZEGOŚ ŻĄDAĆ I ZASTRAJKUJĄ .Bo tez ciągle się słyszy ,ze mają za mało .
Wiecie ile zarabia zwykły górnik na kopalni Bełchatów??? 5000-6000 zł! Wstydu nie mają jeszcze strajkować! A ludzie co mają po 1400 zł maja płacić na ich utrzymanie i dodatki i na ich emerytury??
Napuszczajcie jeszcze bardziej społeczeństwo na każdą grupę społeczną która tylko upomni się o swoje albo stanie przeciwko władzy.
znam kolezanke pracuje w sanepidzie w piotrkowie bierze pensje i emeryture, kiedys mi powiedziala ze powinna z innym zastrajkowac bo te pensje w sanepidzie sa biedne, i co wy na to, ja do emerytury mam 2 lata i nikt mnie nie zatrudni na pelny etet i zebym jeszce brala emeryture, ale niech sanepid strajkuje
Jeden z radnych strajkuje ponad trzy lata (jest na zwolnieniu lekarskim - słynny BHP-owiec a morze to człowiek roku?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!