my tutaj gadu gadu a rolnika za zabicie świni zamykają...
https://www.epiotrkow.pl/news/news,33747#kom442928
za chwilę nie będzie można puscić bąka bo potrzebny będzie certyfikat na puszczanie bąków
Po co mają mówić kogo popiera PIS bez sensu. Pani Marlena zostanie prezydentem i będzie współpracować. Zmieni się prezydent vice prezydent i sekretio mam nadzieję:)
Ta kandydatka z PO mnie tak denerwuje swoim zachowaniem. Wolę Chojniaka
Potrzebna jest Chojniakowi koalicja z kimkolwiek dla realizowania swoich fanaberii niekoniecznie potrzebnych mieszkańcom!!!
Ziemba to przyszły starosta. PiS nikogo nie poprze w wyborach. Taka decyzja Jarka Kaczyńskiego, którą przekazał nam dziś podczas spotkania Antoni Macierewicz Wielki.
Będzie jak było nic się nie zmieni ta sama klika radnych do powiatu czy miasta . Mnie dziwi tylko jedno dlaczego ludzie śpią i głosują na ten sam układ
pod rzadami Chojniaka to miasto gnije i dalej bedzie gniło jak nie przyjdzie zmiana władzy . Obojętnie kto tylko nie oni
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!