Szanowni Państwo
Każdy ma wady i zalety ale gdyby nie patryjocii z naszego Kraju nie przejęli władzy to już bylibyśmy pachołkami Niemiec.
Przemyślcie sobie jak by było lepiej, pozdrawiam.
Niepokoi ich postawa bezpartyjnego Prezydenta (liberałowie, lewica) czyżby mieli zamiar zrobić z niego marionetkę, co na to elektorat który go wybiera, a elektorat p. Zięby nie orientował się co się dzieje w temacie wyborów w Piotrkowie tylko stawiał na przegranego konia, zresztą koń ostatnio mówił, że o tym już przed wyborami wiedział.(dlaczego koordynatorowi nie powiedział?). Tu widocznie ktoś nie kontaktuje o co chodzi w temacie wybory-koordynacja , może to ja, ale ja jestem bezpartyjny i mogę tego nie rozumieć,chyba mi jeszcze wolno.
Chojniak strzeli sobie samobójca, jeśli wejdzie w koalicję z PO - przecież każdy wie, że to grono złodziei antypolskich
A jest jeszcze odwieczna dziura w chodniku czyli Dziemdziora najważniejszy element kolacji czyli 9+3=12 bez popisu tradycyjnie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!