A jest jeszcze odwieczna dziura w chodniku czyli Dziemdziora najważniejszy element kolacji czyli 9+3=12 bez popisu tradycyjnie.
Chojniak strzeli sobie samobójca, jeśli wejdzie w koalicję z PO - przecież każdy wie, że to grono złodziei antypolskich
Niepokoi ich postawa bezpartyjnego Prezydenta (liberałowie, lewica) czyżby mieli zamiar zrobić z niego marionetkę, co na to elektorat który go wybiera, a elektorat p. Zięby nie orientował się co się dzieje w temacie wyborów w Piotrkowie tylko stawiał na przegranego konia, zresztą koń ostatnio mówił, że o tym już przed wyborami wiedział.(dlaczego koordynatorowi nie powiedział?). Tu widocznie ktoś nie kontaktuje o co chodzi w temacie wybory-koordynacja , może to ja, ale ja jestem bezpartyjny i mogę tego nie rozumieć,chyba mi jeszcze wolno.
Szanowni Państwo
Każdy ma wady i zalety ale gdyby nie patryjocii z naszego Kraju nie przejęli władzy to już bylibyśmy pachołkami Niemiec.
Przemyślcie sobie jak by było lepiej, pozdrawiam.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!