Komedia pod tytułem "Przetarg na odbiór śmieci na terenie Piotrkowa", w reżyserii Krzysztofa Chojniaka, została odegrana ze zmienionym scenariuszem. Poprzedni był prostacki do bólu. Ale i ten został rozszyfrowany przez mieszkańców.
Podwyżki,
Podwyżki, a i tak de...le np. z ulicy żwirki będą palić, co tylko znajdą pod ręką i co da się spalić
Jak coś śmierdzi, to jakimś dziwnym trafem zawsze pojawia się JUKO! czy może jest w Piotrkowie prokuratura?
Ja proponuję opłatę za śmieci dla właścicieli domów jednorodzinnych 229 zł za osobę bez względu na ilość śmierci, ponieważ właścicieliele domów podrzucając śmierci mieszkańcom bloków,a w pracy chwali się,że ja mam dom, tylko mnie nie stać, żeby za śmieci zapłacić, zobaczymy gdzie będzie wyrzucać śmierci jak monitoring założą.
We wsi Moszczenica i jej gminie podwyżka 11 zł za osobę na 30 zł !!!To jak to nazwać ?
Dlaczego płaci się pośrednikowi ? Co to za polityka że wygrywa jakaś firma która potem tylko zleca juko i hak !
Coś mi tutaj nie pasuje... Lokalne firmy czyli JUKO i HAK składają wyższe oferty niż REMONDIS bo mają takieeee duże koszty a potem się okazuje że są podwykonawcami REMONDIS-u? Teraz się opłaca? Coś tu nie pasuje....
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!