Przecież widać w całej Polsce, ze na rynku wywozu śmieci panują zmowy cenowe. Bo jak to jest. Startuje firma A z firmą B. Firma A wygrywa, bo firma B zaoferowała wyższą cenę. I teraz nagle firmie B będzie się opłacało pracować jako podwykonawca firmy A. Czytaj: wpływy będą w jakiś sposób dzielone pomiędzy 2 firmami i każdy na tym coś zarobi. Coś tu smierdzi i nie jest to zapach śmieci.
Czyli do Niemiec pójdzie pajda a dla Polaków okruszki i cena w euro widziałem u rodziców rozpiskę odbiorca Remondis a podwykonawca juko to są jakieś jaja ale mitteleuropa działa i to nawet w strefie śmieci!!!!!
Moszczenica zapłaci 30 zł.Trzeba się cieszyć,że tylko 1zł.więcej.Ciśnie się na usta to co kiedyś powiedziął Piłsudski.,,wam kury szczać prowadzać" itd.
29 złoty??? To ja za darmo bym se przecie w piecu spalił i jeszcze bym miał ciepło.
Gdzie jest mój komentarz??????? Tak wygląda dziennikarska niezależność? Współczuję.
Dobre Pany, mogli dać 59 zł od osoby, a dali tylko 29 zł od łepka.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!