te słowa skierowane do Pana Piotr W.trochę takie jakieś dziwne są.Inteligentna osoba,która ma coś do powiedzenia ups do napisania i to w dodatku mądrego za raz jest piętnowana,obrażana nie doceniana.Panie Piotrze proszę pisać brednie,głupoty od razu wszyscy Pana zaczną wielbić wręcz miłować,w tedy nie będzie Panu głupio:))Pozdrawiam serdecznie.....
Dziękuję Ci, "mini19103"
Wiem. I dziękuję Ci, Lolu!
Każdy ma swoje własne zdanie,a jeśli jest ono mądre należy je głosić,pisać i mądrze interpretować.
Panie Piotrze nie dziękować brać się do pisania:)
Piotrze mi nie chodzi o te komentarze, które w ironiczny sposób pokazują pewien problem - mi może nie podobać się ich forma, mogę je również za nie poparte faktami, ale nie naruszają one w żaden sposób mojej godności, jako Trybunalczyka, ale są również takie komentarze, które godność tą opluwają w bardzo obrzydliwy sposób.
Popieram bez komentarza. Jeżeli Piotr Włostowic będzie się dalej wymądrzał na tym forum, to ja znikam. Nie chcę dyskutować z kimś kto uważa, iż tylko on ma rację. Marcinie, jesteś mądrym człowiekiem i dziękuje Ci za wcześniejszy komentarz. Pozdrawiam.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!