metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
mini19103 ~mini19103 (Gość)19.09.2010 14:25

"xyz" napisał(a):
Trochę więcej pokory i skromności i niewymądrzania się na forum. Znajdzie się kiedyś ktoś od pana mądrzejszy i będzie panu wstyd

te słowa skierowane do Pana Piotr W.trochę takie jakieś dziwne są.Inteligentna osoba,która ma coś do powiedzenia ups do napisania i to w dodatku mądrego za raz jest piętnowana,obrażana nie doceniana.Panie Piotrze proszę pisać brednie,głupoty od razu wszyscy Pana zaczną wielbić wręcz miłować,w tedy nie będzie Panu głupio:))Pozdrawiam serdecznie.....

00

Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)19.09.2010 14:36

"mini19103" napisał(a):
Te słowa skierowane do Pana Piotra W. trochę takie jakieś dziwne są.Inteligentna osoba, która ma coś do powiedzenia, ups, do napisania i to w dodatku mądrego, zaraz jest piętnowana, obrażana, niedoceniana. Panie Piotrze proszę pisać brednie, głupoty, od razu wszyscy Pana zaczną wielbić, wręcz miłować, wtedy nie będzie Panu głupio :))
Pozdrawiam serdecznie.....

Dziękuję Ci, "mini19103"

00

Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)19.09.2010 14:52

"Lola" napisał(a):
Z pewnością nie ma sensu tobie, ani twojemu numerycznemu koledze tłumaczyć tak oczywistych spraw, ale spróbuję wyłuszczyć sprawę możliwe najprostszym językiem.
Czym innym jest tzw. konstruktywna krytyka, stąpanie nieudolnym urzędnikom po piętach, wytykanie błędów w na poły satyryczny, na poły sarkastyczny sposób, a zupełnie po drugiej stronie bieguna jest karygodne, amoralne wypisywanie oszczerstw, wulgarnych i perwersyjnych obelg pod adresem osób prywatnych.
O ile te pierwsze są pewnego rodzaju oceną urzędniczych działań i, czy ci się to podoba, czy nie, biorą się one z troski o dobro publiczne, te drugie kwalifikują się już właśnie pod działania prokuratury.
Myślę, że zarówno Piotra, jak i wielu innych forowiczów nie interesują emocjonalne rozterki "kolegi" 97300, zatem niechaj ta jego wściekła nienawiść fermentuje sobie w czterech ścianach. Tak to już bywa z utajonymi, chorobliwymi frustratami.
Piotrze, pisz dalej! Nie zaprzestawaj tej mozolnej, ale wielce potrzebnej pracy u podstaw.
Ale Ty przecież o tym dobrze wiesz.

Wiem. I dziękuję Ci, Lolu!

00

mini19103 ~mini19103 (Gość)19.09.2010 14:54

Każdy ma swoje własne zdanie,a jeśli jest ono mądre należy je głosić,pisać i mądrze interpretować.
Panie Piotrze nie dziękować brać się do pisania:)

00

Marcin Majewski ~Marcin Majewski (Gość)20.09.2010 08:55

"Piotr-Wlostowic" napisał(a):
uważnie śledzę Twoje wypowiedzi i na tej podstawie przypuszczam, że z czasem opinię swoją - zwłaszcza co do owego "plucia" - być może (niewykluczone) zmienisz.

Piotrze mi nie chodzi o te komentarze, które w ironiczny sposób pokazują pewien problem - mi może nie podobać się ich forma, mogę je również za nie poparte faktami, ale nie naruszają one w żaden sposób mojej godności, jako Trybunalczyka, ale są również takie komentarze, które godność tą opluwają w bardzo obrzydliwy sposób.

00

xyz ~xyz (Gość)20.09.2010 09:53

"Marcin-Majewski" napisał(a):
Piotrze mi nie chodzi o te komentarze, które w ironiczny sposób pokazują pewien problem - mi może nie podobać się ich forma, mogę je również za nie poparte faktami, ale nie naruszają one w żaden sposób mojej godności, jako Trybunalczyka, ale są również takie komentarze, które godność tą opluwają w bardzo obrzydliwy sposób.

Popieram bez komentarza. Jeżeli Piotr Włostowic będzie się dalej wymądrzał na tym forum, to ja znikam. Nie chcę dyskutować z kimś kto uważa, iż tylko on ma rację. Marcinie, jesteś mądrym człowiekiem i dziękuje Ci za wcześniejszy komentarz. Pozdrawiam.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat