To był bardzo udany dzień! Wróciła nadzieja, że można ten kraj naprawić!
WOLNOŚĆ, WŁASNOŚĆ, SPRAWIEDLIWOŚĆ!
Panie Chojnak.Gratuluje nastepnej kadencji takich przeciwnikow pan nosem wciagnie
Popieram p. Janusza Korwina Mikke jednakże nie podoba mi się kandydat tej partii na prezydenta Piotrkowa. I się robi problem ponieważ nie widzę nikogo ciekawego na to stanowisko bo każdy jest albo zamieszany w jakieś łapówki albo jest już od wielu lat przy korycie.
Polecam zmienić jedynki, tym Panom brak wiedzy od strony merytorycznej jak i formalnej. Pozdrawiam
Z tą likwidacją straży miejskiej to dobry pomysł ale jego realizacja nie zależy od prezydentem miasta tylko od liczby radnych będących w większości, którzy taki projekt poprą.
Co do strefy płatnego prakowania to nie widze szans bo umowa z firmą obsługującą parkomaty jest przedłużona.
Czy ty potrafisz samodzielnie słuchać, czy tylko powtarzać za TVP/TVN?
JKM mówi, że "z punktu widzenia Rosjan Władimir Putin jest bardzo dobrym prezydentem". Umyj uszy!
Typowa przedwyborcza paplanina.Byle koryta dopasc a i tak nic sie na lepsze nie zmieni.
HAHA! Proszę mnie nie rozśmieszać! Może jakaś debata? Jestem pewien że nasi kandydaci są najlepszymi.
prezydent powinien być reprezentacyjny a ten kandydat jest podobny do buraka ze wsi
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!