Najlepszym kandydatem na Prezydenta jest Marlena Wężyk Głowacka reszczcie kandydatów już podziękujemy.
Ludzie jak czytam wasze komentarze to główny problem tego miasta to brak możliwości zakupu wódy po 23 - toż to przecież szok
Lubię i szanuje pana Chojniaka, dlatego oddam swój głos na Marlenę Wężyk-Głowacką ;)
Nikogo pracy nie pozbawił W końcu jest większy spokój Miasto stało się o wiele ładniejsze A cu co tak ciągle zarzekają przedawkowali Walczaka z grupy mieszkańcy
Nikogo pracy nie pozbawił W końcu jest większy spokój Miasto stało się o wiele ładniejsze A cu co tak ciągle zarzekają przedawkowali Walczaka z grupy mieszkańcy
do tej pory głosowałem na Chojniaka, ale za zakazywanie i nakazywanie dorosłym ludziom co mają robić a czego nie robić po 23 już mojego głosu nie dostanie ani mojej żony.
Witam jestem młodym piotrkowianinem, odkąd skończyłem 18 lat i następował czas wyborów głosowałem na pana Krzysia. Niestety pan Krzysio wpadł na genialny pomysł i zakazał mi kupienia piwka po 23.00. Tak się akurat składa że studiuję w innym mieście, kiedy wracam chciałbym napić się z kolegami, ale nie mogę, bo wracam późno i nie mamy gdzie już kupić alkoholu. Dodam że nie jesteśmy patolą i pijemy sobie w domku. Ale chodzi o sam fakt - PAN KRZYSIO niestety przewalił sobie u młodych ludzi, których niestety w naszym mieście tak mało. Panie Krzysiu mojego głosu pan w tych wyborach nie dostanie, myślę że resztka młodzieży w tym mieście również na Pana nie zagłosuje. Pozdrawiam życzę szczęścia w powrocie do kariery nauczyciela.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!