do tej pory głosowałem na Chojniaka, ale za zakazywanie i nakazywanie dorosłym ludziom co mają robić a czego nie robić po 23 już mojego głosu nie dostanie ani mojej żony.
Nikogo pracy nie pozbawił W końcu jest większy spokój Miasto stało się o wiele ładniejsze A cu co tak ciągle zarzekają przedawkowali Walczaka z grupy mieszkańcy
Nikogo pracy nie pozbawił W końcu jest większy spokój Miasto stało się o wiele ładniejsze A cu co tak ciągle zarzekają przedawkowali Walczaka z grupy mieszkańcy
Lubię i szanuje pana Chojniaka, dlatego oddam swój głos na Marlenę Wężyk-Głowacką ;)
Ludzie jak czytam wasze komentarze to główny problem tego miasta to brak możliwości zakupu wódy po 23 - toż to przecież szok
Najlepszym kandydatem na Prezydenta jest Marlena Wężyk Głowacka reszczcie kandydatów już podziękujemy.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!