Jest dobrym prezydentem a co do perspektyw to nie jego wina a kto tak narobił bałaganu teraz prezydent ma sam za kogoś posprzątać dużo zrobił dla miasta kto tyle zrobił poproszę o przykład.
Nim podjąłem się napisać, przeczytałem wszystkie komentarze. I stwierdzam jedno, że niektórzy z Was piszą takie głupoty, które trudno zmierzyć jakąkolwiek miarą. Oczywistym jest, że nikt nie jest idealny, każdemu można przypiąć wpadki i brak działań. Tylko chciałbym tych wszystkich się zapytać co tak piszą: "dość rządów Chojniaka" i temu podobne hasła, wskażcie alternatywę, pokażcie kandydatury, które będą "dobrą zmianą" dla naszego miasta. Otóż "krzykacze" odpowiem za Was - nie ma takiego kandydata! Pan Chojniak jaki jest to każdy zdążył się już przekonać przez ostatnie lata (każdy ocenia własną miarą) - tylko ja jako Piotrkowianin, dumny jestem z tego, że żyję właśnie w tym mieście z rodziną i widzę jak bardzo wizerunkowo zmienił się Piotrków na "plus".
Tak, więc widząc kandydatury na Prezydenta Miasta Piotrkowa Trybunalskiego wybiorę z całą odpowiedzialnością Pana Chojniaka. A wy "krzykacze" prawdopodobnie obrażeni na cały świat zrobicie co będziecie uważali za słuszne. Takie jest piękno DEMOKRACJI.
Mam nadzieję, że przytomni Piotrkowianie odpowiedzą przy urnie... Przez 12 lat zrobiono z Piotrkowa miasto emerytów i rencistów, coraz mniej młodych, coraz mniej studentów... Wszyscy młodzi stąd uciekają. Tak ma wyglądać moje miasto? W którym się urodziłem i wychowałem? Stanowcze NIE!!! Panu już dziękujemy...
Cytat ze strony UM: "ROZDZIAŁ III. OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
Budowa chodnika w ul. Pawłowskiej do prawej stronie jadąc od ronda Świętej Faustyny"
Fachowcy nie potrafią podać normalnie lokalizacji i długości chodnika?
Może niech on już się nie stara, bo znowu będą dziesiątki obietnic bez pokrycia:
https://www.epiotrkow.pl/news/Autobusowa-petla-na-koncu-Slowackiego,11714
Pierwszy raz oddam głos na Chojniaka. Reszta to uciekinierzy, którzy wstydzą się własnych szyldów partyjnych - PO , PSL, SLD.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!